Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dit is het miljoenenpand van Ajax-voetballer Dusan Tadic in Amsterdam

huis dusan tadic amsterdam

Wij plebs wonen natuurlijk op een klein krot. Menig miljonair zou afvragen waarom we in godsnaam kunnen leven op een ruimte van 50 m2, maar wij weten natuurlijk beter! Het is prima te doen. Waarom miljonairs grote huizen kopen is dan ook een fascinatie. Zo zijn we ook gefascineerd door Ajax-voetballer Dusan Tadic die een tijdje geleden een miljoenenpand heeft gekocht in Amsterdam Oud Zuid. Zo ziet -ie eruit!

Amsterdam

Amsterdam is natuurlijk helemaal populair, maar dat betekent ook dat de huizenmarkt bijna ontploft. Waar studenten vroeger nog ‘redelijk makkelijk’ hun huur konden betalen, is dat nu eigenlijk niet te doen als je geen rijke ouders hebt, 40 uur bij je bijbaantje werkt óf als je het niet erg vindt om te leven op 3 m2. Dusan heeft hier in ieder geval geen last van.

Dusan Tadic

Onlangs kocht hij een huis in Amsterdam Oud Zuid waar hij ongeveer 2,2 miljoen euro voor op tafel legde. Een soort van letterlijk zelfs, want het schijnt dat hij niet eens een hypotheek nodig heeft gehad. Zijn woning bestaat uit 194 m2 en bevat 6 kamers, waaronde 5 slaapkamers en twee badkamers. En dat allemaal op twee woonlagen.

Foto’s

Ook heeft de voetballer twee balkons, en een achtertuin van 51 m2. De luxe woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, inclusief een wijnklimaatkast. Zeker een woning waar U tegen gezegd mag worden. Zo ziet het huis er van binnen uit:

huis dusan tadic

huis dusan tadic amsterdam

huis dusan tadic amsterdam

huis dusan tadic amsterdam

Bron en beeld: Man-man, Bekendeburen, Instagram

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like