Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vlogger die haar rijbewijs kwijt is rolt ongestoord verder

Vlogger die haar rijbewijs kwijt is rolt ongestoord verder
Beeld: Dailybuzz

Heb je ooit gehoord van IkBenPanda? Ze is die vlogger met die onvergetelijke neuspiercing en een nog opmerkelijkere bijnaam. Onlangs vond Panda zichzelf in een lastige situatie: geen auto en rijbewijs kwijt. Typisch iets voor haar, zou je denken, gezien haar impulsieve natuur. Maar wacht tot je hoort over haar briljante oplossing die helemaal binnen de wet valt.

Rijbewijs kwijt: Geen probleem voor de panda

Toen haar rijbewijs werd ingetrokken, leek Panda even vast te zitten. Maar zoals altijd, had ze een aas in haar mouw. Dit keer geen schimmige trucjes, maar een slimme en volstrekt legale oplossing om mobiel te blijven. Wat is Panda’s oplossing? Iets zo geniaal dat het haar niet alleen in staat stelt om naar lokale evenementen te reizen, maar dit doet ze met een grijns van oor tot oor. Ja, het is misschien niet de snelste optie, maar het houdt haar in beweging en volledig volgens de regels.

Vlogger die haar rijbewijs kwijt is rolt ongestoord verder
Beeld: Dailybuzz

Panda’s Nieuwe Vervoersvrijheid

Met deze nieuwe vervoerswijze mist Panda geen enkele buurtbingo of kaartavond meer. Ze is misschien niet de snelste op de weg, maar ze is zeker een van de vrolijkste. Verlies van een rijbewijs betekent niet het einde van de wereld, althans niet als je IkBenPanda heet. Met haar inventieve oplossing laat ze zien hoe je met creativiteit en een beetje humor elke tegenslag kunt overwinnen. Dus, de volgende keer dat je denkt dat je opties beperkt zijn, denk dan aan Panda’s aanpak. Misschien inspireert het je om je eigen route naar vrijheid te vinden. Zien we je bij de volgende buurtbingo op je nieuwe, legale vervoermiddel?

Dit is dus hoe je van lemons lemonade maakt

Zo krijg je je rijbewijs terug:

Check ook: