Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Virtuele crematie biedt de ‘dood’ ervaring

cegrab-20160403-090152-159new-1-750x563

‘Uiteindelijk gaat iedereen dood’, is een uitspraak die vaak gezegd wordt. Maar wat gebeurt er met je na die dood? Blijkbaar vroegen veel mensen zich dit af, en dan met name hoe het is om gecremeerd te worden. Om die reden is het nu voor die mensen mogelijk om een heuse ‘crematie’ experience mee te maken in de Chinese stad Shanghai.

Maar hoe gaat dit dan in zijn werk? De deelnemer van de nepcrematie moet gaan liggen in een speciaal daarvoor gemaakte namaakkist, die ook gebruikt wordt tijdens echte crematies. Daarna komen de vuurvlammen (deze zijn niet echt) over de kist heen. Degene die aan deze laten we zeggen, wel aparte ervaring deelneemt, kan na de gefakete crematie uit een gat kruipen met de bedoeling zich als herboren te voelen.

Lu Siwei heeft de virtuele ervaring meegemaakt en zegt tegen Sky News: ‘Dit is echt een interessant gevoel. Het geeft je de kans om rustig te worden en dwingt je om over je levensproblemen na te denken. Ik denk nu totaal anders over het leven dan dat ik eerst deed.’

Benieuwt hoe dit er dan uitziet? Bekijk dan het filmpje hieronder.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like