Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Hilariteit om enorme bestickering-‘blunder’ op busje programma MINDFCK

Victor Mids MINDFCK Busje scheldt iedereen vies en vuil uit
Beeld: Instagram Victor Mids

Het straatbeeld kan soms verrassende wendingen nemen, zeker als het gaat om bestickerde voertuigen en hun onbedoelde boodschappen. Illusionist Victor Mids heeft onlangs voor beroering gezorgd met een wel heel opvallende bestickering op zijn tourbus. Het lijkt erop dat hetgeen op Victor Mids‘ Busje een blunder is, maar is in werkelijkheid een staaltje van bewuste merkpromotie die de aandacht trekt.

“MINDFCK”

De bus van Mids, bekend van het programma “MINDFCK”, draagt de slogan “103 challenges voor iedereen!” Maar wanneer de schuifdeur opengaat, onthult het busje een provocerende boodschap: “Fck iedereen”. Een fout die je zou verwachten van een beginnende reclamemaker, maar bij nadere inspectie blijkt het een slimme zet van de meester-illusionist zelf.

Victor Mids’ Busje

Victor Mids heeft bevestigd dat deze ‘blunder’ geen toeval is, maar een doordachte truc om wat extra aandacht te genereren. Het is een vorm van guerrillamarketing die zo goed bij zijn imago past: een beetje ondeugend, een beetje brutaal, maar altijd met een knipoog. De stunt heeft zijn vruchten afgeworpen en de sociale media buzz rondom zijn tourbus is niet te missen.

Marketingmagie

Deze marketingmagie laat zien hoe belangrijk het is om op te vallen in een wereld vol constante prikkels. Het heeft niet alleen gezorgd voor gespreksstof, maar het heeft ook het bereik van Mids’ nieuwe projecten vergroot. Fans en voorbijgangers delen massaal foto’s van de bus, wat alleen maar bijdraagt aan de publiciteit die Mids voor ogen had.

Het publiek voor de gek houden

Victor Mids weet als geen ander hoe je het publiek voor de gek kunt houden, niet alleen met kaarttrucs, maar ook met woorden. Zijn tourbus, met de schuifdeur vaak opzettelijk open, heeft zich ontpopt als een rijdend billboard dat net zo verrassend en vermakelijk is als zijn televisieoptredens. In de wereld van illusie en magie is het duidelijk: zelfs een ‘blunder’ kan onderdeel zijn van de act.

Check ook:

You May Also Like