Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vet: overnacht met je vrienden in een bierblik

bierblikken

Ga je jaarlijks een paar dagen met vakantie met je beste vriend(in) en is het dit keer jouw taak om een goede accommodatie te vinden? Zoek niet langer, want we hebben echt de perfecte locatie voor je ontdekt: een bierblik.

Bier

Een bierblik, ja. Lekker om een paar achterover te gooien, maar dat is niet wat we bedoelen. We bedoelen een levensgrote bierblik waar je in kunt slapen! In Castricum (Noord-Holland) staat een sixpack bier waar je in kan slapen met je beste vriend. Er is ruimte voor twee personen. Het kan met recht gezegd worden dat deze slaapplek wel een van de meest bijzondere slaapplekken van Nederland is! 

Goede locatie

De locatie is ook totaal niet verkeerd: met tien minuten fietsen zit jij op het strand, maar je kunt ook genieten van het weer op je privéterras. Ook is er een bos op fietsafstand. De accommodatie zelf beschikt over één tweepersoonsbed, een keuken, airconditioning, vaatwasser en badkamer. Kan niet anders dat je hier een toptijd gaat hebben.

 

 

Kosten

Een overnachting in de sixpack bier kost 149 euro per nacht. Valt nog reuze mee als je de kosten split met je beste vriend of vriendin. Hier kun je de accommodatie boeken. 

 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like