Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

‘Verschrikkelijkste LLDL-deelneemster ooit’ laat Facebook ontploffen: “Chagrijnig mens!”

Verschrikkelijkste LLDL-deelneemster ooit

Sinds kort is een van de meest amusante programma’s op de Nederlandse televisie terug, gevuld met ongemakkelijke, hartverwarmende en komische momenten: de datingshow “Lang Leve de Liefde.” Ook dit seizoen hebben we al behoorlijk wat bijzondere figuren voorbij zien komen, maar de dame in de nieuwste aflevering spant wel de kroon.

‘Verschrikkelijkste LLDL-deelneemster ooit’

In Lang Leve de Liefde, kortweg LLDL, worden twee onbekenden minimaal 24 uur bij elkaar in een villa gezet. In het geval van Marie en Arie, die in de nieuwe aflevering te zien zijn, is het nog maar de vraag of Arie het zo lang gaat volhouden. Zijn date Marie lijkt namelijk hard haar best te doen om de titel ‘verschrikkelijkste LLDL-deelneemster ooit’ in de wacht te slepen, door werkelijk op alles bot commentaar te leveren. Arie wordt er dan ook zichtbaar moedeloos van.

Chagrijnig mens

Ook kijkers weten niet wat ze meemaken, zo blijkt uit de explosie van reacties die een fragment op de Lang Leve de Liefde-Facebookpagina krijgt. Zo reageert ene Nicolien: “🤣🤣🤣 Weer zo’n gezellig vrouwtje 🤣🤣“, en Lisa: “Wat sneu voor die man.. met zo’n chagrijnig mens daar te moeten zitten..”

Check het fragment met de verschrikkelijkste LLDL-deelneemster ooit hier:

Check ook:

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

You May Also Like