Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Verkeersfittie op de A16 tussen vrachtwagen en automobilist verdeelt het internet

verkeersfittie a16

Wanneer je regelmatig op de weg zit, weet je dat er volop idioten aan het verkeer deelnemen. In sommige gevallen is het echter de vraag wie nou de grootste idioot is. De bestuurder van een andere auto, of jijzelf? Minimaal een van de twee bestuurders in de video zou in ieder geval eens in de spiegel moeten kijken. Het internet is het er echter niet helemaal over eens wie van de twee.

​ verkeersfittie a16

Koppig links blijven rijden

Op de dashcam-beelden zien we hoe een vrachtwagen op de A16 richting Rotterdam net even wat te laat een baantje naar rechts probeert te komen. Daar rijdt op dat moment al de bestuurder van de auto met de dashcam. In plaats van een baantje naar rechts op te schuiven en de vrachtwagen zo wat ruimte te geven, besluit hij koppig links te blijven rijden, wat tot grote paniek zorgt bij zijn gezin dat ook in de auto zit, zo horen we op de achtergrond. Op verschillende websites wordt de discussie dan ook gevoerd, of de vrachtwagenchauffeur fout zit, of dat de automobilist gewoon even wat ruimte had kunnen maken. Wie geef je hier gelijk?

Vluchstrookinhaler krigt verdiende loon

Eerder zagen we al hoe twee vrachtwagenchauffeurs in de file een vluchtstrookinhaler zijn verdiende loon gaven. Deze beelden vind je hier.

Check de verkeersfittie op de A16 tussen een vrachtwagen en een auto hier:

Bron en beeld: Clint.be

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply