Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Verbazing om video Barbie: ‘Wéér een kindje op komst’

De 14 meest verleidelijke gesponsorde Instagram-posts van Barbie
Beeld: Instagram

Sinds Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, nationaal bekend werd door haar deelname aan Oh oh Cherso, was ze de ster van diverse realityseries. Hierna ging het echter snel bergafwaarts met de Haagse blondine, waardoor haar drie kinderen zelfs uit huis geplaatst moesten worden. Toch weerhoudt dit Barbie er niet van het nog maar een keer te proberen. Althans, als we de reacties op een video van Samantha moeten geloven.

Huis van plezier

In de afgelopen jaren gleed Barbie steeds verder af en was ze op 18+-sites te vinden, waarna ze uiteindelijk zelfs in een ‘huis van plezier’ terecht kwam. Ook werd ze jarenlang achtervolgt door problemen met drugs en werd ze meerdere keren opgenomen, nadat ze een einde aan haar leven probeerde te maken. Tegenwoordig maakt ze pikante content, samen met haar nieuwste nieuwe vriend Robbie, met wie ze alweer een tijdje samen is.

Vierde kindje?

Volgens geruchten en de gedeelde video lijkt het erop dat Barbie in verwachting is van een vierde kindje. Er gaan al vijf maanden lang geruchten dat Barbie zwanger is, wat mogelijk de beelden verklaart. Sommige volgers kunnen het bijna niet geloven: “Weer een kind dat wellicht uit huis geplaatst zal worden!” Een ander merkt op: “Mooie buik. Geen wonder dat ze een tijdje niets op Instagram heeft geplaatst en de geruchten al vijf maanden rondgingen. Veel succes met de bevalling.” Zelfs Reality.FBI heeft gereageerd: “Barbie blijft nieuwe accounts aanmaken. En voordat we vragen krijgen over haar buik… We weten het niet!” We zullen binnenkort ongetwijfeld meer te weten komen.

Check ook: Barbie post pikante content per ongeluk op verkeerde platform – SGXL.NL

Bron en beeld: Instagram samenlovesyou2022

You May Also Like