Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Van knappe vent tot ‘Black Alien’: verbluffende voor-en-na-foto’s

Anthony Loffredo, die zichzelf de ‘zwarte alien’ noemt, verwijderde zijn oren, neusgaten en zelfs een paar vingers; scherpte zijn tanden en verfde ze paars; en bedekte zijn lichaam met extreme tatoeages. Nu zegt de Fransman dat hij voorafgaand aan zijn transformatie ooit een ‘zeer aantrekkelijke man’ was.

Beenamputatie

De 33-jarige Loffredo is nog lang niet klaar met zijn transformatie. Waar de meeste mensen hun figuur veranderen of fillers in hun gezicht injecteren, is de lichaamsaanpassing van Loffredo niet van deze wereld. Hij onthulde dat hij zich ellendig voelde terwijl hij leefde in een lichaam waar hij niet thuishoorde.

De uitdagingen hebben zijn passie voor lichaamsaanpassing niet tot stilstand gebracht – hij beweert dat hij klaar is om de sprong te wagen met beenamputatie.

“Het is iets heel moeilijks, want ik heb een gezond been en een amputatie is iets groots”, legde hij uit over de moeilijke operatie. Hij onthulde eerder dat hij altijd al “gepassioneerd was door mutaties en transformaties” – zelfs “vanaf zeer jonge leeftijd”. Maar pas toen de onherkenbare tattoo-liefhebber in de twintig was, besloot hij de schijnbaar bizarre lichaamsveranderingen na te streven.

Check ook: De lippen van Maan: Natuurlijke schoonheid of cosmetische ingreep?

Bron: Clint.be

You May Also Like