Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Ultieme Nerf-battle? Dat kan, met ’s werelds grootste Nerf Gun ooit

grootste nerf gun

Ken je de uitspraak ‘don’t bring a knife to a gun-fight’? Dit is wellicht ook een beetje van toepassing bij een fatsoenlijke Nerf-battle. Zorg dus dat je bewapend bent met een fatsoenlijke gun. We kwamen deze Nerf Gun tegen, waar je zeker mee voor de dag kunt komen. Dit is namelijk ’s werelds grootste Nerf-gun ooit!

grootste nerf gun

Nieuwe wereldrecord

Een Nerf Gun heeft in de meeste gevallen een afmeting van zo’n 4,5 x 22 x 13,5 cm, maar deze niet. Deze gigantische Nerf Gun is zeker 100x groter dan normaal. Voorheen was het langste Nerf Gun op het Guinness World Record 1,82 meter en ontworpen door Mark Rober. Maar de nieuwe Nerf Gun van ene Michael Pick is 3,81 meter lang, waarmee hij het oude wereldrecord verpletterd!

Grootste Nerf Gun ooi

Het bouwen van de grootste Nerf Gun ter wereld is gemakkelijk gezegd, maar niet gemakkelijk gedaan. Waar begin je? Hoe pak je zoiets aan? Allemaal vragen die Michael zichzelf ook heeft gesteld, maar uiteindelijk is het hem allemaal gelukt. We zijn hem vooral dankbaar voor het plaatsen van het proces van het maken van zijn Nerf Gun op YouTube, die we hieronder voor uw gemak voor u hebben opgenomen. Neem je een kijkje?

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You May Also Like