Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Trekkerbestuurder met haast zorgt voor chaos met bizarre inhaalactie: ‘Grote biem!’

Trekkerbestuurder zorgt voor chaos: Achterraam eruit tijdens bizarre inhaalactie!
Beeld: Skoften

Het wordt met de dag duidelijker dat veel autobestuurders niet weten in te halen. Niet lang geleden zagen we deze idioot in Citroen Saxo die zijn leven bijna verliet met een gestoorde inhaalactie. Nu is het deze trekkerbestuurder die de boel op de stelten zet. Tijdens een ‘keurige’ inhaalactie op de snelweg gaf hij net iets te veel gas en—bam!—het achterraam van zijn voorganger kon vaarwel zeggen. Ja, echt waar, de arme ziel moest linea recta naar Carglass.

Wat gebeurde er precies?

Denk je aan rustig rijden op de snelweg, denk je niet direct aan vliegende auto-onderdelen, toch? Maar onze trekkerbestuurder dacht daar duidelijk anders over. In een poging om snel voorbij te gaan, verloor hij de controle en veroorzaakte een kleine chaos. Kun je je voorstellen dat je rustig rijdt en plots moet uitwijken voor een vliegend achterruit? Nou, de bestuurder van de voorliggende auto waarschijnlijk ook niet. Maar de realiteit was onverbiddelijk: een onverwachte stop bij de glasreparateur werd onvermijdelijk.

Trekkerbestuurder zorgt voor chaos
Beeld: Pexels Jannis

Trekkerbestuurder was een beetje overenthousiast

Dit incident laat ons nog eens zien hoe belangrijk het is om altijd alert te blijven in het verkeer, vooral als je inhaalt. En misschien nog belangrijker dat je echt moet oppassen voor een overenthousiaste trekkerbestuurder zoals deze. Niet alleen de schrik van je leven, maar een kapot achterruit kan ook flink in de papieren lopen. Gelukkig was er alleen materiële schade, maar het had zeker anders kunnen aflopen.

Wat nu?

Met de beelden van dit bizarre incident, is het een duidelijke reminder dat een beetje gas terug soms geen slecht idee is. Zeker als je achter het stuur van een machtige trekker zit. Laten we hopen dat onze trekkerbestuurder zijn lesje heeft geleerd en voortaan het gaspedaal met wat meer respect behandelt.

Volgende keer als je denkt dat je alles hebt gezien op de weg, denk dan nog eens terug aan deze waanzinnige trekkerchaos. Veilig rijden, allemaal

Trekkers zijn sneller dan we denken

Check ook: