Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dit zijn de top 10 gevaarlijkste zwembaden ter wereld

gevaarlijkste zwembaden ter wereld

De zomer komt langzamerhand steeds dichterbij en het zonnetje breekt steeds vaker eventjes door. Nog even en we zitten zwetend in de tuin! Dan snakken we naar een zwembad om in te zwemmen. Elk zwembad is prima, maar we raden aan deze 10 zwembaden in ieder geval te vermijden…

gevaarlijkste zwembaden ter wereld

Lekker zwemmen, of toch niet?

Zwembaden horen leuk te zijn en het is al helemaal top als er een glijbaan is waar we 100 keer achter elkaar van af kunnen glijden! Het kind in ons komt dan toch weer naar boven. Dankzij het YouTube-kanaal Top Fives weten we welke zwembaden we deze zomer (en de 80 komende zomers) absoluut niet moeten bezoeken. Het is een regelrechte nachtmerrie te noemen.
 

Creepy zwembaden

Zwembaden met golfwaterbaden die compleet flippen tot 40 meter diepe baden. We schijten nu al in ons broek. In bovenstaande video kun je 10 zwembaden van over heel de wereld zien die mega eng en soms zelfs gevaarlijk zijn! Vooral bij nummer 4 moeten we even slikken. Of wat dacht je van nummer 1? Nope, nope, nope! Ons niet gezien!

Welke zwembaden uit deze video zou jij nog aandurven om eens minstens pootje te baden? We noemen je nu al een daredevil!

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like