Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Deze titels kun je in oktober 2023 op Netflix verwachten

netflix titels oktober 2023

De herfstwinden brengen meer met zich mee dan alleen vallende bladeren en koelere dagen; ze brengen ook een storm van nieuwe en spannende shows en films naar Netflix! Oktober zit boordevol met avonturen van meesterdieven, horror uit het huis van Usher, voetballegendes en nog veel meer. Hier zijn een paar hoogtepunten van wat je kunt verwachten:

Netflix titels oktober 2023

Beckham

Duik in het leven van de voetballegende David Beckham, waar archiefmateriaal en intieme interviews een ongeziene kant van Beckham onthullen. Ontdek zijn reis op 4 oktober.

Lupin (Seizoen 3)

Assane Diop is terug en meer charmant dan ooit, balancerend op het randje van de wet om zijn moeder te redden. Keer terug naar Parijs op 5 oktober voor een onvergetelijk seizoen.

The Fall of the House of Usher

Horrorfanaten kunnen hun harten ophalen met de nieuwste creatie van Mike Flanagan, die het duistere mysterie van de familie Usher tot leven brengt op 12 oktober.

Bodies

Tijdreizende rechercheurs proberen een bizarre moordzaak op te lossen die zich over verschillende tijdperken uitstrekt. Ontwar het mysterie vanaf 19 oktober.

Élite (Seizoen 7)

Verken de strijd en de spanning van het universitaire leven met Omar in het zevende seizoen van Élite, beschikbaar vanaf 20 oktober.

Filmmagie

Fair Play

Ervaar de spanning van verborgen romances en verloren promoties met Luke en Emily, in de thriller Fair Play, te zien vanaf 13 oktober.

Crypto Boy

Duik in de spannende wereld van cryptogeld met Amir, en ontdek of het snelle geld het restaurant van zijn vader kan redden, vanaf 19 oktober.

Old Dads

Lach mee met de komische worstelingen van drie late vaders in Old Dads, waarin Bill Burr zowel de hoofdrol speelt als de film heeft geregisseerd, geschreven en geproduceerd. Kijk vanaf 20 oktober.

En nog veel meer…

Of je nu zin hebt in de iconische drama’s zoals Mean Girls en The Hunger Games-serie, komedies zoals Love Actually, of documentaires zoals Life on Our Planet, Netflix heeft deze maand voor ieder wat wils!

Verwelkom de herfst met een gezellige deken, een warme kop thee, en geniet van het rijke en diverse aanbod van Netflix in oktober!

Check ook: NETFLIX: 5 TIPS & TRICKS DIE IEDEREEN ZOU MOETEN KENNEN

Bron: Veronicasuperguide

Beeld: Pexels

You May Also Like