Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Tino Martin slapend langs de snelweg aangetroffen: ‘Stonk naar de drank’

tino martin drank

Tino Martin is een van Nederland’s populairste artiesten. De zanger staat echter nog om iets anders bekend, namelijk dat hij zijn drankgebruik niet bepaald onder controle kan houden. Dit leverde hem de bijnaam Tini Martini op. Ook nu is er weer een nieuw verhaal opgedoken, waarbij hij slapend werd aangetroffen in zijn Mercedes, vermoedelijk bij een tankstation langs de snelweg. Het voorval, dat plaatsvond na een avondje uit, deed zich voor bij The Harbour Club in de buurt van Vinkeveen, een plek waar bekende Nederlanders vaak samenkomen. De zanger werd gewekt door een volger van Juicechannel, maar zijn reactie was verre van vriendelijk.

Afbeelding embedded van Ditjesendatjes

Stonk naar alcohol

Volgens getuigenissen stond de auto al twee uur geparkeerd bij het tankstation, met de muziek en motor nog draaiend. Toen de alerte getuige de situatie ontdekte, besloot hij een kijkje te nemen en klopte hij op het autoraam. Dit wekte Tino Martin abrupt, en hij reageerde met woedende verwensingen. Bovendien werd beweerd dat hij naar alcohol rook.

Juice kanalen

Het voorval werpt een schijnwerper op de uitdagingen van het leven als een bekende Nederlander, waarbij privémomenten vaak publieke speculatie worden. Tino Martin is niet de eerste beroemdheid die het onderwerp is geworden van dergelijke roddels en geruchten, en het lijkt erop dat deze verhalen steeds vaker de ronde doen dankzij juice kanalen en sociale media.

Check het verhaal over Tino Martin die stinkend naar de drank in zijn auto werd aangetrofffen hier:

tino martin drank
tino martin drank

Check ook:

Bron: Juicechannel, Ditjesendatjes

Beeld: Instagram, Pexels

You May Also Like