Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Bouwvakster zorgt voor lage productiviteit op bouwplaats: ‘Collega’s zijn telkens afgeleid’

https://www.clint.be/dames/ik-werk-in-de-bouw-maar-als-ik-op-de-werf-ben-zijn-mannelijke-collegas-afgeleid-en-gaat-het-werk-trager-vooruit
Beeld: Instagram badass_svenson

Stel je voor, een timmervrouw stapt de bouwplaats op en plotseling lijkt alles in slow motion te gaan. Nee, we hebben het niet over een scène uit een film, maar over het dagelijks leven van ‘Badass Svenson’, een timmervrouw die niet alleen weet hoe ze met gereedschap moet omgaan, maar ook hoe ze hoofden kan laten draaien. Met een volgersaantal van 32.000 op Instagram en een uiterlijk dat even indrukwekkend is als haar vakmanschap, bewijst ze dat timmervrouwen het tempo niet alleen met hun werktempo, maar ook met hun uitstraling kunnen beïnvloeden. Maar wat gebeurt er als haar aanwezigheid de productiviteit op de werkvloer beïnvloedt?

Schoonheid in de Wereld van Timmerwerk

‘Badass Svenson’, met haar nickname die zo uit een actiefilm lijkt te komen, breekt niet alleen muren af, maar ook stereotypes. In de wereld van zagen en schroeven, waar ze zelden een vrouwelijke collega tegenkomt, brengt haar aanwezigheid zowel bewondering als uitdagingen met zich mee. Hoewel haar Instagram vol staat met indrukwekkende projecten, is het de afleiding die ze veroorzaakt onder haar mannelijke collega’s die voor gespreksstof zorgt. Ze legt uit dat hoewel de bazen klagen over een vertraging in het werk, ze vastberaden is om te bewijzen dat timmervrouwen hun mannetje staan.

Timmervrouw zodanig mooi dat ze alle mannen op de werkvloer afleid
Beeld: Instagram badass_svenson

Een Vrouw van Veel Talenten

Een blik op Svenson’s Instagram-bio onthult niet alleen haar beroep als timmervrouw, maar ook haar diepgewortelde onafhankelijkheid en zakelijk inzicht, inclusief haar avontuur op ‘Alleen Fans’. Dit toont aan dat ze meer lagen heeft dan wat op het eerste gezicht lijkt.

De Impact van Een Timmervrouw

Het pad dat ‘Badass Svenson’, de timmervrouw met een missie, bewandelt, is er een van kracht, doorzettingsvermogen en onvervalste charme. Ze heeft het vermogen om de aandacht te trekken met haar vaardigheden als met haar uitstraling. En nu, voor degenen die nieuwsgierig zijn geworden naar de vrouw achter de hamer, hebben we een verrassing. Bereid je voor om ondergedompeld te worden in de wereld van ‘Badass Svenson’ door een kijkje te nemen op haar Instagram. 

Check ook:

You May Also Like