Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Tilburger ontdekt nieuwe flitsmethode van de politie maar grote kans dat je er geen z*k van verstaat

flitsmethode politie

De politie wordt soms je beste vriend genoemd, hoewel niet iedereen het daarmee eens zal zijn. Waar echter de meeste mensen het wel over eens zullen zijn, is dat een flitsagent zéker niet je beste vriend is. Deze Tilburger dacht een niewe flitsmethode van de politie ontdekt te hebben, maar van zijn verhaal is verder weinig te verstaan.

Scootmobiel met flitsapparatuur

Ene TikToker met de naam Eugenetilburg zag een verlaten scootmobiel staan bij een stoplicht, en volgens hem zit hier flitsapparatuur van de politie in verborgen. Tenminste, dat is was wat we denken uit het verhaal op te kunnen maken. Om het zeker te weten zijn we nog even op zoek naar een vertaler uit de omgeving Tilburg. Roy Donders, kun je even helpen..?

Check de Tilburger die een nieuwe flitsmethode van de politie ontdekt hier:

@eugenetilburg #police #politie #flitsmeister #flitspaal #flits #tilburg #boete #tilburg #humorbr #eugenetilburg #brabant #omroepbrabant ♬ origineel geluid – EujzTilburg

Eerder zagen we ook al deze grappenmaker die een flitsagent betrapte op het doen van verboden dingen tijdens werktijd. Die beelden zie je hier:

Bron en beeld: TikTok

You May Also Like