Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Tijdreiziger met 8 miljoen volgers onthult geheimen van spooksteden in 2027!

Een mysterieuze tijdreiziger met een enorme aanhang van 8 miljoen volgers heeft de wereld in zijn greep genomen door de geheimen van verlaten spooksteden in 2027 te onthullen. Zijn intrigerende video’s werpen een blik op een toekomst die niemand had kunnen voorspellen, en fans blijven gespannen wachten op nieuwe onthullingen.

Spookstad

In 2027 neemt een intrigerende tijdreiziger, met een indrukwekkende schare van 8 miljoen volgers, de wereld mee op een onvergetelijke reis naar spooksteden. Deze mystieke influencer onthult de geheimen en verhalen achter de verlaten plekken, en geeft een fascinerende kijk op een toekomst die ooit was.

Javier, een onverwachte verschijning op TikTok in februari 2021, beweerde dat hij “alleen op de wereld” was en ontdekte dat hij zes jaar in de toekomst was beland dankzij smartphones die hij vond in Valencia. Sindsdien deelt hij video’s van verlaten steden, monumenten en toeristische attracties om zijn verhaal te ondersteunen. Hoewel sommigen beweren dat hij de pandemie gebruikte om spectaculaire beelden te creëren, blijft deze ’tijdreiziger’ zijn verhaal twee jaar later volhouden volgens Spaanse media.

@unicosobreviviente Respuesta a @.araujo.walter ♬ I Ain't Worried (From "Top Gun Maverick") – Sunset Anthemz

Check ook: Gast haalt geintje in zijn auto uit dat anno 2023 eigenlijk helemáál niet meer kan

Bron: Clint.be

You May Also Like