Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

17-jarige jongen die al 6 weken vermist is, verschijnt op Twitch-livestream

17-jarige die al zes weken vermist is, verschijnt op iemands livestream
Beeld: YouTube

Je kunt van alles zien op livestreams, maar het komt niet vaak voor dat een tiener die al zes weken vermist is, er zomaar opduikt. Maar dat is precies wat de familie van Troy Coleman denkt dat er is gebeurd. Volgens zijn familieleden, die verwoed naar hem hebben gezocht, is de 17-jarige uit Mt. Morris Township in de Amerikaanse staat Michigan sinds 21 mei niet meer gezien.

Zes weken vermist

Door het gebrek aan aanwijzingen in het onderzoek naar zijn verdwijning, werd Troy verondersteld te zijn overleden. Maar hij zou zijn gespot tijdens een livestream van de populaire Twitch-streamer FaZe Lacy. De content creator was aan het uitzenden wat hij aan het doen was in Miami met zijn vriend Clix naar zijn honderdduizenden volgers op het online platform, toen een shirtloze jongeman in felgroene shorts de straat opliep. De jongen stopte en maakte een praatje met de streamers terwijl ze buiten dineerden in een restaurant, waarbij hij een paar grappen deelde voordat hij met mensen aan een andere tafel praatte.

Uiteindelijk kwam het gesprek tot een einde en ging de shirtloze tiener weer verder. Lacy dacht niet echt meer na over het incident, totdat hij zijn e-mails controleerde en ontdekte dat iemand die beweerde de broer te zijn van de jongeman die in hun Twitch-stream te zien was geweest, contact met hem had opgenomen. De man, die uitlegde dat hij Troy’s broer Trent was, liet de streamer weten dat het om zijn vermiste familielid ging. De e-mail luidde: “Hallo, mijn naam is Trent Coleman en mijn vermiste broertje uit Michigan was te zien op de stream van Clix en Lacy in Miami.

“Hij droeg een groene korte broek en ze lachten met hem, hij gebruikt geen drugs, hij is schizofreen en hij is 17 jaar oud. Als iemand hierover contact met me kan opnemen zou ik zo dankbaar zijn, hij is al drie maanden vermist en zijn zaak wordt in Michigan als zeer ernstig beschouwd.”

Nog in leven

Lacy deelde later op X een stilstaand beeld van wat vermoedelijk Troy is van de beelden, naast een screenshot van het bericht dat hij van Trent ontving. Hij schreef: “Gisteren op de stream kwam hij naar mij en Clix toe en nu weet zijn familie dat hij nog leeft en in Miami is. Ik wist niet zeker of ik dit openbaar moest maken, maar ik hoop dat dit op de een of andere manier helpt om hem te vinden voor zijn familie.” Gevraagd om te verduidelijken wat hij dacht dat de inhoud van de e-mail suggereerde, vertelde Lacy aan een gebruiker van sociale media.

“Ik kan het mis hebben, maar ik ben er vrij zeker van dat het betekent dat ze dachten dat hij niet meer leefde, maar nu weet zijn familie dat hij nog leeft. De kracht van het internet is ongelooflijk.” Troy’s vader, Weston Coleman, deed eerder een openbare oproep voor hulp bij het vinden van zijn zoon, die voor het laatst werd gezien in de buurt van de kruising van Pasadena Avenue en Lavelle Road in Mt. Morris Township, meldde Townsquare Media. Hij vermoedde dat zijn zoon op een bus was gestapt en het gebied had verlaten.

Weston zei dat Troy ongewapend is en geen gevaar vormt voor het publiek, maar legde uit dat de tiener lijdt aan psychische problemen en hallucinaties ervaart waarvoor hij medicijnen nodig heeft – die hij niet bij zich heeft.

UPDATE: Imiddels is Troy weer veilig thuis bij zijn familie!

zes weken vermist
Beeld: Youtube

Check ook:

Vermiste Duitse feestganger wordt wakker in Frankrijk

You May Also Like