Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Jim Carrey keert na 23 jaar terug in splinternieuwe ‘The Grinch’-film!

Jim Carrey Keert Terug: Het Vervolg op 'The Grinch' Na 23 Jaar
Beeld: Wikipedia

Bereid je voor op een nostalgische terugkeer naar Whoville, want Jim Carrey is naar verluidt klaar om zijn iconische rol als de Grinch te hernemen. 23 jaar na het originele succes van ‘How the Grinch Stole Christmas’ gonst het van de geruchten over een op handen zijnde vervolg. Deze terugkeer van Carrey naar het grote scherm belooft niet alleen een feest voor fans van de eerste film, maar ook een verrassende wending in de carrière van de acteur, die eerder aankondigde met pensioen te gaan. Laten we duiken in de magische en mogelijk mopperige wereld van de meest beruchte Kerstfiguur. Ben je klaar voor The Grinch 2?!

Het Legendarische Verleden van Jim Carrey als de Grinch

In 2000 stal Jim Carrey harten (en Kerstmis) als de slechtgehumeurde, groenharige Grinch in de door Ron Howard geregisseerde film. Zijn vertolking van Dr. Seuss’s karakter werd al snel een klassieker, geliefd door jong en oud. Met zijn unieke mix van humor en hart bracht Carrey een nieuwe dimensie aan dit iconische personage.

Jim Carrey Grinch vervolg: Grinch 2

Nu, na bijna twee decennia, rapporteert Giant Freaking Robot dat Carrey terug zal keren voor ‘The Grinch 2’. Hoewel de acteur tot nu toe stil blijft over dit geruchtmakende project, heeft hij in het verleden zijn scepsis over sequels uitgesproken. Dit maakt de mogelijke terugkeer nog intrigerender.

Jim Carrey Keert Terug: Het Vervolg op 'The Grinch' Na 23 Jaar
Beeld: Wikipedia

Een Onverwachte Carrière Sprong

Naast zijn mogelijke terugkeer als de Grinch, heeft Carrey recentelijk zijn huis in Los Angeles, waar hij bijna 30 jaar woonde, te koop gezet. Deze veranderingen in zijn privéleven lijken een nieuw hoofdstuk voor de acteur in te luiden, die eerder verklaarde te willen genieten van een rustiger leven, gericht op schilderkunst en spiritualiteit.

Wat Betekent dit voor ‘The Grinch 2′ en Carrey’s Fans?

Als ‘The Grinch 2’ werkelijkheid wordt, markeert dit een belangrijk moment in de filmgeschiedenis. Het betekent niet alleen een hereniging van Carrey met een van zijn meest geliefde rollen, maar ook een kans voor nieuwe generaties om kennis te maken met zijn magische vertolking. Voor fans is dit een kans om weer te lachen, te huilen en zich te verwonderen, net als bij de eerste film.

Check ook:

https://sgxl.nl/jim-carrey-stopt-voorlopig-met-acteren/

Bron: dailymail

You May Also Like