Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Jouw liefde vinden op Tinder? Gebruik deze GIFjes voor gegarandeerd succes!

gif

Wil het maar niet vlotten op Tinder? Heb je een match met een enorme knapperd, maar komt dat gesprek maar niet op gang? Wij weten hoe je wel succesvol wordt, en het is ook nog eens met onderzoek van Tinder bewezen.

Sinds kort kunnen gebruikers elkaar GIFjes sturen. En volgens Tinder heb je met een GIF 30% meer kans op een antwoord dan wanneer je dit niet gebruikt. Ook blijkt dat gesprekken waarin GIFs gebruikt worden twee keer zo lang duren dan zonder. Volgens Tinder’s socioloog Dr. Jess Carbino komt dit succes doordat het best moeilijk is om een normaal gesprek te starten met een persoon die je niet face-to-face ziet. . “GIF’s zijn een goede manier om het gevoel voor humor te beoordelen”, zegt Carbino.

De socioloog zegt dat de gif-optie niet alleen gewaardeerd wordt door jongeren, wat je misschien zou denken. Sinds de functie begin dit jaar is ingeschakeld zijn er al meer dan 100 miljoen GIFs gestuurd. Een verklaring voor de populariteit van de afbeeldingen is dat „mensen worden aangetrokken tot kunst en visuele zaken”,

Je vraagt je misschien af met welke GIFjes je dan die ene man of vrouw aan de haak slaat? Geen paniek! Ook dat heeft Tinder voor je uitgezocht. Deze GIFs zijn het meest gewaardeerd:

Hup hup, naar Tinder dus, en deze GIFjes als opening gebruiken en je hebt gegarandeerd succes!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like