Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Viral: Tent opzetten bij Formule 1 zorgt voor zekere echtscheiding

tent formule 1

Ooit meegemaakt dat een uitje waar je je zo op heb verheugd, uitloopt op een nachtmerrie? De man in de video kan erover spreken. Hij besloot dat hij met zijn vrouw van de Formule 1-race wilde genieten en bedacht het briljante idee om gezellig in een tentje te kamperen, midden in het hart van het Orange Army tijdens het raceweekend. Maar ach, de tent zorgde voor meer spanningen dan een rivaliserend Formule 1-duel!

Tent

Zijn vrouw stond daar druk aan het werk, wanhopig proberend om de tent in elkaar te krijgen. Maar hoe hard ze ook probeerde: de tent viel steeds om. Dat haar man niet zo actief meehielp, maakte de situatie aanzienlijk erger. Ze begon te schreeuwen tegen haar man en hij voelde de bui al hangen. Dus, terwijl de Formule 1-auto’s zich voorbereiden op de wedstrijd, waren deze twee racefans druk bezig met hun eigen “snelheidsrecords” in tenten opzetten. Wie zei ook alweer dat Formule 1 alleen maar om snelheid draait? Soms draait het gewoon om het vermogen om een tent op te zetten zonder je partner kwaad te maken!

@denise33nl #f1#redbull #heerlijk#funny#samententafbreken#viraltiktok #foryoupage #followingformorevideos ♬ origineel geluid – Denise✨

Check ook: Vrouw tatoeëert “L” en “R” op haar handen om “Links” en “Rechts” te onderscheiden

Bron: dailybuzz.nl

Beeld: TikTok

You May Also Like