Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Tatoeage valt letterlijk van arm af

Tatoeage

Tattoo’s, die prachtige kunstwerken op onze huid, worden soms liefkozend ‘plakplaatjes’ genoemd, maar wat er met deze arme kerel is gebeurd, tart werkelijk alle verbeelding. Zijn tatoeage lijkt namelijk een eigen leven te leiden, alsof het op het punt staat om zichzelf er gewoon af te trekken. Je zou bijna denken dat deze tatoeage op het strand van Bali een plons heeft genomen en zijn eigen weg besloot te gaan.

Waarom laat de tattoo los?

Maar laten we even serieus zijn, want deze situatie is geen grap, ondanks dat het er hilarisch uitziet. Hoe kan het gebeuren? Heeft hij misschien een tattoo van het goedkoopste materiaal dat zich gedraagt als een goedkope sticker? Nee, dit is een echte tattoo, geen kwestie van een flauwe plakkerige situatie. Het is verbazingwekkend en enigszins verwarrend als je bedenkt dat er tattoo’s zijn die trouw blijven aan hun eigenaars, tot ze de respectabele leeftijd van 80 bereiken. Sommige van deze tatoeages zitten er al sinds de dagen van vinylplaten en cassettebandjes. Dus waarom besloot deze tattoo om een uitje naar het strand te maken?

Reacties op de video

Volgens enkele goedbedoelende zielen in de commentaren van de internetwereld, zou dit kunnen gebeuren als je je gloednieuwe tattoo blootstelt aan de genadeloze zonnestralen of hem meeneemt voor een frisse duik in de zee. Misschien heeft deze tattoo gewoon een beetje tijd nodig om zich te settelen, zich te verankeren in zijn nieuwe huis op je huid, voordat hij deelneemt aan al dat vakantieplezier. Anderen beweren dat het slechts een kwestie is van een kleine touch-up bij de tattoo-artiest. Je weet wel, een beetje bijwerken hier en daar, zodat de inkt zich niet zo geneigd voelt om op avontuur te gaan. Het zou uiteraard jammer zijn als je hele arm vol zit met tattoos en je telkens weer moet vrezen voor een onverwachte zee-uitstap van je inktkunstwerk.

Dit mag niet gebeuren

Hoe dan ook, wat de reden ook moge zijn, één ding is zeker: dit zou nooit met een tattoo mogen gebeuren. Het is alsof je een meesterwerk van Picasso hebt gekocht, maar het valt uit elkaar als je er maar naar kijkt. Laten we hopen dat deze tattoo uiteindelijk zijn plekje op deze wereld vindt en zich niet langer gedraagt als een ondeugende kleuter die uit de rij springt. Want laten we eerlijk zijn, niemand wil een rondzwevende tattoo op het strand van Bali.

@steveycook When in bali #fyp ♬ original sound – steveycoook

Check ook: Laten zetten gigantische rugtatoeage draait uit op enorme teleurstelling

Bron: dailybuzz.nl

Beeld: TikTok

You May Also Like