Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man geöpereerd nadat tandenborstel in geslachtsdeel afbreekt tijdens de ‘daad’

tandenborstel
Beeld: Pixabay geralt/International Journal of Surgery Case Reports

Stel je voor: je denkt een wild avontuurtje te beleven dat eindigt met een trip naar de eerste hulp. Klinkt als het plot van een slechte komedie, toch? Welkom in het leven van een man die dacht dat “innovatie” in de slaapkamer een tandenborstel omvatten. Spoiler alert: het resulteerde in meer dan alleen een schoon gevoel. Een tandenborstel incident die hij sowieso had kunnen voorkomen.

Het tandenborstel-ongeluk

Dus, er was eens een man van 43 die besloot dat een tandenborstel een prima speeltje was. Ja, je leest het goed. Midden in de passie brak de tandenborstel. Au. De arme kerel werd wakker met meer dan hij had onderhandeld: een enorme pijn en een directe rit naar de dokter. Toen de dokters hoorden hoe de tandenborstel daar terecht was gekomen, moesten ze waarschijnlijk hun lachen inhouden. “Voor seksuele voldoening,” zei hij. Het klinkt als een verhaal dat je maakt om je vrienden te shockeren, maar nee, dit gebeurde echt. En het ergste? Hij wachtte 12 uur voordat hij hulp zocht. Praat over uitstelgedrag!

Tandenborstel verwijderd

Na een operatie van twee uur (ja, twee hele uren!) was de tandenborstel verwijderd en zijn geslachtsdeel  “gerepareerd”. De diagnose? Een “aubergine deformiteit”. Klinkt smakelijk, nietwaar? Nee, dat is het zeker niet. Maar goed, drie dagen later mocht hij naar huis, waarschijnlijk met een nieuw besef van de gevaren van DIY in de slaapkamer.

Tandenborstel breekt in aubergine tijdens intieme moment 
Beeld: Pexels Anna

Een waarschuwing 

Er zijn goede ideeën, er zijn slechte ideeën, en dan zijn er ideeën die zo bizar zijn dat ze je een onvrijwillige reis naar het ziekenhuis opleveren. Laat dit een waarschuwing zijn: sommige experimenten kun je beter overlaten aan de professionals… of, weet je, gewoon helemaal niet doen. En onthoud, de volgende keer dat je je avontuurlijk voelt, misschien gewoon bij de conventionele hulpmiddelen blijven.

Dus daar heb je het, dit tandenborstel incident balanceert op de grens tussen hilarisch en huiveringwekkend. Hopelijk is dit een leerzame ervaring voor iedereen die dit leest: experimenteer verstandig, en laat de tandenborstels bij de wastafel. Want echt, niemand wil een vervolg van een tandenborstel incident. Mocht je nog niet genoeg overtuigd zijn, kun je hier de foto’s vinden.

Check ook:

You May Also Like