Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Sylvie Meis lijkt Rafael van der Vaart terug te willen: “Estavana moet uitkijken!”

sylvie meis
Beeld Instagram

Sylvie Meis (46) is al jaren geen voetbalvrouw meer, maar in een recent interview met ‘De Telegraaf’-bijlage ‘Vrij’ blikt ze terug op haar tijd met ex-man Rafael van der Vaart (41). Sylvie verhuisde destijds naar Duitsland voor Rafael’s voetbalcarrière. “Dat was een heel andere wereld, maar paste ook wel bij mij”, vertelt ze. Ze praat daarbij met zoveel liefde over Rafael, dat veel mensen denken dat ze haar ex-man terug probeert te winnen.

Rollercoaster

Ze ontmoetten elkaar toen Rafael 20 en Sylvie 25 was. Ze trouwden snel na zijn transfer naar de Duitse club HSV en hun leven draaide om zijn carrière. Sylvie Meis gaf haar eigen contracten op en richtte zich volledig op hun nieuwe leven, vooral toen ze zwanger werd van hun zoon Damián. Ze kreeg tijdens haar zwangerschap al aanbiedingen in Duitsland en na de geboorte van Damián begon ze haar carrière daar voort te zetten. Sylvie beschrijft deze periode als “een rollercoaster” en herinnert zich hoe Rafael HSV bijna in zijn eentje naar de Champions League leidde. “Het was gewoon jong geluk. Als ik erover praat, schiet ik nog vol omdat het zo mooi was. Heel, heel speciaal,” zegt ze.

Sylvie Meis lijkt Rafael van der Vaart terug te willen: "Estavana moet uitkijken!"
Beeld: Youtube de25nl

‘Estavana moet uitkijken’

De nostalgie in Sylvie’s uitspraken en de liefde waarmee ze over Rafael praat heeft de indruk gewekt dat ze mogelijk opnieuw toenadering zoekt tot haar ex-man. Lezers van het interview speculeren dan ook volop dat Sylvie Rafael misschien terug wil, zo valt in de reacties online te lezen. Sommigen waarschuwen Rafael’s huidige partner, Estavana Polman: “Estavana moet uitkijken!”, schrijft bijvoorbeeld iemand, en een ander: “Waar is ze mee bezig dat dit nu weer allemaal gepresenteerd wordt. Rafael oppassen want ze verstoort graag relaties!”, en weer een ander: “Spijt komt altijd te laat…”

Check de beelden van het huwelijk van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart hier:

Check ook:

You May Also Like