Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Sylvana IJsselmuiden laat bijna teveel zien in veel te klein truitje

Sylvana IJsselmuiden
Beeld: Instagram Sylvana IJsselmuiden

Heb je ooit zo’n moment gehad waarop je dacht: “Dit kan echt niet meer”? Nou, Sylvana IJsselmuiden wel! Onlangs verscheen ze in een truitje dat, laten we zeggen, meer onthulde dan het bedekte. Dit mode-moment van Sylvana is niet zomaar koffiepraat; het is het gesprek van de dag geworden. Laten we ons eens verdiepen in dit modieuze spektakel dat iedereen aan het praten heeft gekregen!

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden, een naam die resoneert in de wereld van glamour en stijl, is een opmerkelijke figuur in de showbizzindustrie. Bekend om haar kenmerkende flair en onbevreesde modekeuzes, heeft Sylvana zich gevestigd als een icoon van individualiteit. Met haar natuurlijke charisma en aanstekelijke energie weet ze elk publiek te betoveren, of ze nu schittert op de rode loper of straalt op sociale media. Haar vermogen om trends te zetten en tegelijkertijd trouw te blijven aan haar unieke stijl, maakt haar een inspiratiebron voor velen.

Sylvana IJsselmuiden pikante badkamer foto
Beeld: Instagram Sylvana IJsselmuiden

Sylvana laat bijna teveel zien

Hoe het begon… Vergezeld van een truitje dat meer weg had van een noodsignaal dan van kleding, vroeg ze ons: “Is het al tijd voor de vrijmibo?” Deze speelse combinatie van modeflater en gezellige uitnodiging heeft de internetwereld op zijn kop gezet. Sylvana, bekend om haar gewaagde modekeuzes, heeft dit keer misschien de plank (of moeten we zeggen de trui?) misgeslagen. Haar laatste outfitkeuze?  een veel te klein truitje en haar slipje.  

Rode oortjes en gefluister

Het truitje, dat meer leek op een kindermaatje, zorgde voor rode oortjes en gefluister. Maar hey, als je het hebt, flaunt it, toch? In de modewereld is er een ongeschreven regel over hoeveel huid te veel is. De foto, nu een sensatie op sociale media, werd duizenden keren bekeken, geliked en gedeeld. Ook zorgde de hete foto onmiddellijk voor een golf van reacties, maar goed, genoeg gesproken. Check hieronder de foto waar iedereen het nu over heeft: 

Sylvana IJsselmuiden als Kees in Flodder-remake?!

Recentelijk heeft de bekende filmmaker Dick Maas aangekondigd dat hij werkt aan de terugkeer van de geliefde serie “Flodder” op televisie. Nog opwindender is het feit dat de getalenteerde Sylvana IJsselmuiden openlijk heeft laten blijken dat ze geïnteresseerd is in het spelen van de iconische rol van Kees.

Check ook:

You May Also Like