Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Supermarktmedewerker wint dankzij zijn eigen foutje 7 miljoen dollar!

michael

Iedereen maakt wel eens een foutje en een foutje hoeft niet altijd slecht te zijn, soms moet je fouten maken om er uiteindelijk iets goeds uit te halen. Michael Donnelly, een supermarktmedewerker uit Virginia weet hier alles van! Hij drukte op het verkeerde knopje en printte in plaats van een lot voor de Powerball loterij, een lot voor de cash4life loterij uit. Hij besloot om het lot zelf terug te kopen, omdat de klant koste wat het kost zijn geliefde lot wilde hebben. Dit lot leverde Michael de jackpot van maar liefst  zeven miljoen dollar op!

In januari zijn er heel veel Amerikanen die mee doen aan de Powerball loterij waarbij je kans maakt op bedragen die tot in de honderden miljoenen dollars lopen. Een klant van Michael, die al jaren meespeelt met de Powerball loterij, wilde ook dit keer weer zijn kostbare lot bemachtigen. En hij wilde daarom ook zeker geen cash4life lot van Michael aannemen. De bedachtzame Michael deed er goed aan om het lot terug te kopen en hiermee moeilijkheden te voorkomen. Hierna ging de supermarktmedewerker nietsvermoedend door met zijn dagelijkse bezigheden en besteedde er verder niet echt veel aandacht meer aan. Totdat hij een week later te horen kreeg, dat de jackpot van de cash4life-lotterij was gevallen op een lot dat in zijn winkel was verkocht.

Hij zocht zo snel mogelijk zijn ticket op die hij uit goede wil van zijn klant had overgekocht en kwam tot de ontdekking dat hij het winnende lot in handen had. De uitgelaten mazzelaar belde zo snel mogelijk zijn vrouw op, om haar het goede nieuws te vertellen. Hierop reageerde zei met: “Als het waar is wat je zegt, moet je met een rotgang naar huis komen, want volgens mij krijg ik zometeen een hartverzakking”. Michael zelf zegt “Ik ben met stomheid geslagen van het feit dat ik door dit kleine foutje deze grote prijs heb gewonnen en ik moet het nog even op me in laten werken, dat ik mezelf nu dan ook daadwerkelijk een miljonair mag noemen.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like