Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Studios Eye is van plan om na de staking prioriteit te geven aan de productie van ‘Stranger Things’, ‘Euphoria’ & ‘House of the Dragon’

Na de recente staking heeft Studios Eye een ambitieus plan om hun producties weer in volle vaart te krijgen. Met een sterke focus op kwaliteit en populariteit, hebben ze besloten om prioriteit te geven aan de productie van enkele van hun meest geliefde series, waaronder ‘Stranger Things,’ ‘Euphoria,’ en ‘House of the Dragon.’ Deze aankondiging belooft opwindende ontwikkelingen voor fans van deze bekroonde shows.

House of the Dragon

Het tweede seizoen van “House of The Dragon” heeft een slimme zet gemaakt door te kiezen voor opnames in het Verenigd Koninkrijk, wat de productie in staat stelde om stakingen te vermijden. Dit is geweldig nieuws voor de fans, omdat de Game of Thrones-prequel naar verwachting al in de zomer van 2024 op HBO Max zal verschijnen.

Stranger Things

Netflix heeft bevestigd dat het vijfde en laatste seizoen van de populaire serie “Stranger Things” prioriteit krijgt. Deze beslissing is vooral ingegeven door het feit dat de acteurs snel ouder worden en het moeilijk wordt om geloofwaardig als scholieren op het scherm te verschijnen. Fans kunnen zich voorbereiden op een spannende afsluiting van deze geliefde reeks.

The White Lotus, Euphoria en The Last of Us

Het nieuws komt met gemengde gevoelens: als gevolg van een staking heeft HBO dit jaar geen nieuwe afleveringen van populaire serie Euphoria kunnen produceren. Maar hier is het goede nieuws – fans kunnen zich verheugen, want al deze hitserie krijgt in 2024 prioriteit en beloven een onvergetelijke terugkeer!

Check ook: Nieuwe Netflix-serie laat kijkers na elke aflevering doodsbang achter

Bron: Manners
Beeld: Youtube

You May Also Like