Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Stoer doen met Mercedes AMG twv € 120.000 gaat helemaal mis

mercedes amg

Jaloezie is een lastige emotie om mee om te gaan. Wanneer je bijvoorbeeld iemand in een dikke auto ziet, zou je die bak zelf ook best onder je kont willen hebben, terwijl het ondertussen een flinke portie leedvermaak oplevert wanneer hij die dikke bak in de prak zou rijden. Zoals in het geval van deze Mercedes C63s AMG.

Dikke burnout

 De eigenaar van de peperdure Mercedes C 63 Coupé , met een nieuwsprijs van zo’n 120.000 euro, wilde een dikke burnout doen, terwijl er een groepje bewonderaars zijn auto met hun telefoons aan het filmen waren. Helaas bleek hij nog niet helemaal met zijn bolide overweg te kunnen, wat erin resulteerde dat het stoer doen helemaal mis ging…

En, wat voel je? Medelijden of toch ouderwets leedvermaak?

Check hier hoe het stoer doen met de peperdure Mercedes AMG 4,0-liter met dikke V8-motor misgaat hier:

Mercedes C 63 Coupé AMG G V8

Meer weten over deze dikke Mercedes? In de video zie je een Mercedes-AMG GT 63 met minimaal  585 pk en 800 Nm sterke 4,0-liter biturbo V8. De topversie – de Mercedes-AMG GT 63 S  heeft ook een V8 alleen dan met 639 pk en 900 Nm. De uitvoering heeft officieel Mercedes-AMG GT 63 (S) 4Matic+ 4-Door Coupé. Het verschil in prijs deze twee versies is ongeveer 13K (kun je ook al een leuke bak van kopen). De normale versie kost je ongeveer  212.533 euro en de S versie kost je ongeveer 226.301 euro. 

Check ook:

Bron en beeld: Topgear, Autorai.nl

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like