Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Steenrijk Straatarm opnieuw onder vuur om ‘rijke deelnemers’: ‘2 sloebers in rijtjeshuis’

steenrijk straatarm
Beeld: SBS6

Steenrijk Straatarm is al jarenlang een van de meest populaire programma’s die er op de Nederlandse televisie te zien is. De SBS6-serie krijgt echter ook steeds vaker kritiek. Veel mensen vinden namelijk dat de ‘rijke’ deelnemers de laatste tijd steeds minder vaak écht rijk zijn.

Programma is nep?

Of iemand nu wel of niet rijk te noemen is, is natuurlijk een relatief begrip, want vanaf welk maandsalaris en met wat voor huis en auto ben je nou écht rijk? De makers van Steenrijk Straatarm lijken de laatste tijd bovendien steeds grotere moeite te hebben om rijke deelnemers warm te krijgen voor deelname aan het programma. Zo komen er regelmatig verhalen naar buiten dat het programma nep zou zijn. Zo zouden de makers influencers benaderen om mee te doen en ‘rijke’ deelnemers in het huis van hun ouders, of zelfs in een huis dat speciaal voor de opnames gehuurd zou zijn, in het programma te zien zijn.

Steenrijk Straatarm opnieuw onder vuur om 'rijke deelnemers': '2 sloebers in rijtjeshuis'
Beeld: SBS6

‘Rijke kandidaten zijn op’

Ook de nieuste aflevering van Steenrijk Straatarm krijgt weer vergeljkbare kritieken van kijkers op X. In de aflevering volgen we de alleenstaande moeder Maria, die eerder in het programma ‘Probleemwijken‘ te zien was, en het rijke koppel Jordy en Senna uit Arnhem, die samen een bedrijf hebben. Sommige kijkers vragen zich echter op X af of zij wel zo rijk zijn. Zo reageert ene Mike met: “De rijke kandidaten zijn nu echt definitief op. Zelfs 2 sloebers in een rijtjeshuis”, en Frank: “Wat een figuren. Zelf in een normaal rijtjeshuis wonen en het dan over ‘die mensen’ en sloebers hebben. Hebben nog veel te leren.”

Check hier enkele reacties op X op de aflevering van Steenrijk Straatarm:

Check de aflevering van Steenrijk Straatarm hier:

Check ook:

You May Also Like