Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Stagiair over stage bij Fajah Lourens: ‘Het was een hel!’

fajah lourens
Beeld: Instagram Fajah Lourens

Het leven als een stagiair is al vaak niet makkelijk: je maakt veel uren en je verdient weinig. Als je het echt slecht getroffen hebt, kan je zes maanden lang alleen maar koffie halen voor je collega’s. Maar het is pas echt de hel als je stage loopt bij Fajah Lourens als we een ex-stagiair moeten geloven.

Fajah Lourens

Fajah Lourens kennen we als actrice van bijvoorbeeld Goede Tijden, Slechte Tijden, maar tegenwoordig ook als fitnessgoeroe. Op haar Instagram kun je zien hoe ze topfit werd en schreef daar boeken over, waaronder My Killer Body Motivation. Haar bedrijf is inmiddels zo groot dat ze zelfs stagiaires kan aannemen. Dat is misschien geen goed idee geweest, want Fajah schijnt een stagebegeleider from hell te zijn.

Stage from hell

Roddelpagina Juicechannel_ op Instagram meldt dat hij een ex-stagiair van Fajah heeft gesproken: ‘De stagiaire geeft aan dat het een hel was om bij Fajah Lourens stage te lopen’. Volgens de stagiair mag je niks zelf inbrengen: ‘Je mocht Fajah niet verbeteren of komen met eigen inbreng want dan werd je helemaal belachelijk gemaakt en ten schande gezet in de groepsapp. Ze vond het leuk om de jonge stagiaires uit te kafferen door middel van spraak memo’s.’ En voor de stagiair was het waarschijnlijk koffie halen, maar ze moest ook de hond van Fajah uitlaten! Niet zo heel best dus… Lees alle juice in de screenshot hieronder:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like