Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Squid Game-maker komt met groot nieuws!

squid game seizoen 2 en 3

Het zal je niet ontgaan zijn dat Squid Game de grootste hit op Netflix was in 2021. En er is nieuws voor fans, want de maker van de Zuid-Koreaanse serie is namelijk in gesprek met Netflix over seizoen twee én drie!

Squid Game seizoen 2 en 3

Seizoen 1 Squid Game 

De serie gaat over Seong Gi-hun, een man met een gokverslaving. Deze gokverslaving heeft hem namelijk torenhoge schulden achtergelaten. Hij ontmoet op het treinstation een mysterieuze man die hem een mysterieuze uitnodiging geeft. De wanhopige Gi-hun besluit dan om mee te doen aan een geheim toernooi. Een toernooi waar veel doden vallen en eigenlijk de winnaar alleen overblijft met een enorm geldbedrag. Netflix meldde tijdens de presentatie van de cijfers van het derde kwartaal dat Squid Game door 142 miljoen huishoudens wereldwijd bekeken is. De negendelige Zuid-Koreaanse serie van schrijver en regisseur Hwang Dong-Hyuk is hierdoor ontzettend populair geworden.

Seizoen 2 én 3 

De bedenker en maker Hwang Dong-Hyuk van Squid Game heeft tijdens een interview met het Koreaanse KBS onthuld dat er mogelijk een derde seizoen komt. “Ik voer gesprekken met Netflix over een tweede en een derde seizoen,” legde hij uit. Er is nog niet iets vast besloten “Maar we gaan binnenkort tot een conclusie komen”, verteld de maker. Hij vertelde recent al tijdens een interview dat er wat hem betreft een tweede seizoen komt. Hij zei: “Het zit nu al in mijn hoofd. Ik ben het nu aan het plannen. Maar het is denk ik te vroeg om te zeggen wanneer en hoe het er komen gaat.” Het zal nog een tijdje duren voordat we seizoen daadwerkelijk kunnen gaan bingewatchen.

Squid Game nog altijd niet gezien? Check hier de trailer:

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like