Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Squid Game komt met real life-variant waar je zelf aan kan meedoen!

squid game real life

Squid Game is een van de meest populaire Netflixseries van het moment en misschien zelfs de populairste ooit? We gaan het meemaken. De serie is zelfs zo populair dat er een real life-variant komt waar jij zelf aan mee kunt doen! Lees snel verder!

Squid Game

Nog even in het kort: Squid Game draait puur om overleven. Aan de hand van spelletjes die je als kind altijd deed, moet je óf geluk hebben of slim zijn. Slaag je er niet in om het spel goed af te ronden? Dan krijg je een kogel door je kop of val je tientallen meters lager te pletter. Niet zo leuk vooruitzicht voor de deelnemers in de serie. 

Real life

Het zou je misschien niet meteen aanspreken; een real life-variant van Squid Game. Toch is het niet zo barbaars als de serie zelf (gelukkig! Of hou je wel van een uitdaging…?). Het Korean Cultural Centre in Abu Dhabi organiseert deze week het Squid Game-spel waarin twee groepen van vijftien vooraf geselecteerde deelnemers deel kunnen nemen. Wel dragen de deelnemers dezelfde pakken als in de serie én zijn de mannen in rood uniform en masker met een vierkant, driehoek of cirkel aanwezig.

Trailer

De organisatie zegt er het volgende over: “De spellen leken een beetje brutaal in de serie om het dramatische element te maximaliseren, maar eigenlijk zijn alle spellen in de serie populaire spellen die worden gespeeld door Koreaanse kinderen van vroeger tot nu. KCC wil graag dat de mensen in de VAE meer leren over de Koreaanse cultuur door deel te nemen aan het evenement.”
 

Check de trailer hieronder:

[video:https://youtu.be/MpOQgaj3ehs]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like