Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze spotgoedkope 2-onder-1-kap woning is de droom van elke klusser

Deze spotgoedkope 2-onder-1-kap woning is de droom van elke klusser
Beeld: Funda

Ben je handig en zoek je een woning die je helemaal naar je eigen hand kunt zetten? Kijk dan niet verder! Deze spotgoedkope 2-onder-1-kap woning op Funda, gelegen op een royaal perceel van 629 m², biedt de perfecte basis voor iedereen die droomt van een eigen project. Met een unieke ligging dicht bij Emmen en omgeven door prachtige natuur, is dit de ideale kans om je woondroom te realiseren.

Spotgoedkope 2-onder-1-kap woning

Dit object is een gouden kans voor iemand met twee rechterhanden. De spotgoedkope 2-onder-1-kap woning heeft te kampen met een verzakking van de zijgevel, een probleem dat zeker aangepakt moet worden om verdere schade te voorkomen. Dit heeft geleid tot scheurvorming op diverse plekken. Er is reeds een expertiserapport beschikbaar, waardoor je precies weet waar je aan toe bent.

buiten
Beeld: Funda

Leefruimte en Comfort

De indeling van de spotgoedkope 2-onder-1-kap woning is gericht op comfort en gebruiksgemak, met mogelijkheden voor slapen en baden op de begane grond. De ruime woonkamer aan de voorzijde biedt door de zuidelijke ligging veel zonlicht en een prachtig uitzicht over de omliggende landerijen. De keuken is eenvoudig maar functioneel, met volop ruimte voor creatieve aanpassingen. De aanwezigheid van een grote kelder met stahoogte biedt extra opslagruimte of de mogelijkheid voor een hobbyruimte.

woonkamer
Beeld: Funda

Buitenleven in Overvloed

De tuin rondom deze spotgoedkope 2-onder-1-kap woning biedt volop kansen om een eigen oase te creëren. Of je nu droomt van een weelderige tuin, een speelplaats voor de kinderen, of een plek om te ontspannen, de ruimte is er. De ligging ten opzichte van Emmen is ideaal; binnen vijf minuten ben je in het winkelcentrum van Emmerhout, terwijl de dagelijkse voorzieningen in het centrum van Emmer Compascuum ook binnen enkele minuten bereikbaar zijn. Emmer Compascuum staat bekend om zijn rijke verenigingsleven en de nabijgelegen natuurgebieden bieden volop mogelijkheden voor ontspanning.

deur
Beeld: Funda

Vraagprijs van de woning

Deze spotgoedkope 2-onder-1-kap woning kost maar €150.000,-. Dit is jouw kans om voor een aantrekkelijke prijs een huis met potentie te kopen en helemaal naar je hand te zetten. De unieke combinatie van ligging, ruimte en mogelijkheden maakt dit tot een niet te missen kans voor elke klusser die droomt van een eigen project. Grijp deze kans en maak van deze spotgoedkope 2-onder-1-kap woning jouw droomhuis.

spotgoedkope 2-onder-1-kap woning is droom van elke klusser
Beeld: Funda
Deze spotgoedkope 2-onder-1-kap woning
Beeld: Funda
spotgoedkope 2-onder-1-kap woning is de droom van elke klusser
Beeld: Funda
Deze spotgoedkope 2-onder-1-kap woning
Beeld: Funda
Deze spotgoedkope 2-onder-1-kap woning is de droom
Beeld: Funda

Check ook: Charmante twee-onder-een-kapwoning met grote achtertuin voor een prikkie te koop op Funda