Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Grappenmaker in speedboot speelt bowling met Suppers

speedboot suppers

Speedbootbezitters en Stand-up Paddlers, beter bekend als suppers, zijn als automobislisten en wielrenners. Om een of andere reden liggen ze elkaar niet. Deze grappenmaker in een speedboot zag zijn kans dan ook schoon toen hij een groepje SUPpers op het water tegenkwam.

speedboot suppers

Suppen

SUPpen, is over komen waaien vanuit Hawaii en is een van de snelst groeiende boardsports ter wereld. Het is een soort vorm van surfen, waarbij je rechtop op het surfboard staat met één peddel. Ook in  Nederlandse is de sport razend populair aan het worden. Zo populair, dat andere watersporters zich nog wel eens irriteren aan al die ‘hippe’ SUPpers die opeens overal in de weg drijven.

Bowling-kegels

De grappenmaker aan het stuur van deze speedboot draaide de gashendel even flink open toen hij een groep suppers tegenkwam waardoor ze omvielen als bowling-kegels, tot grote hilariteit van de inzittende van het bootje. Of het ook echt grappig is, zullen de meningen over verdeeld zijn. Vast staat in ieder geval dat de rivaliteit tussen suppers speedbootbezitters nog verder is aangewakkerd.

Check de grappenmaker in de speedbot die bowling speelt met suppers hier:

Lak aan snelheidslimiet

In een andere video die onlangs verscheen, zagen we hoe het juist misging een speedboot. De bestuurder had lak aan de geldende snelheidslimiet van 12 kilomter per uur, en duwde het gas vol open. Helaas verloor hij de controle over het bootje, met alle gevolgen vandien. Check de beelden hier.

Bron en beeld: Skoften

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You May Also Like