Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Droombaan: Domino’s is op zoek naar pizzaproever

domino's pizzaproever

Pizza; wie houdt er nou niet van? Een knapperige korst met een lekkere mozzerella en geraspte kaas (en voor de wat vreemde eend in de bijt ook nog een paar schijfjes… ananas). Het leven zou goed zijn als je elke dag pizza kon eten. En dat kan! Als je solliciteert op de nieuwe vacature van Domino’s dan.

domino's pizzaproever

Fijnproever

Pizzaketen Domino’s heeft onlangs een vacature online geplaatst voor de echte fijnproever onder ons. Voor deze vacature zoeken ze iemand die pizza’s proeft, jup! Domino’s bedoelt het ook heel serieus, dus het is niet zomaar een baantje. 
 

Wat ga je doen?

Als je wordt aangenomen voor de baan, dan kun je verwachten dat je pizza’s gaat proeven die door klanten zijn samengesteld. Dit is namelijk een optie bij het bedrijf als je een pizza bestelt. Terwijl je deze pizza namaakt en opeet, film je jezelf voor op de socialmediakanalen van Domino’s Pizza. 
 

Ben jij geschikt?

Maar waar is het bedrijf nou naar op zoek? Ze zijn op zoek naar iemand die ouder is dan 16 jaar en die verbaal sterk in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels is. Ook moet je expert zijn in het maken van (online) video’s voor YouTube, Instagram en/of TikTok, maar ook zeker creatief in het meedenken over het invullen van de (gloednieuwe!) functie als pizza-proever. Check de vacature hier!

domino's pizzaproever

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like