Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Sneeuw in Nederland: Tijd voor de snowface-challenge

snowface-challenge

Na een héél lange tijd kunnen we eindelijk weer eens een keertje spreken van een lekker dik pak sneeuw in Nederland. Die miezerige vlokjes die we de afgelopen jaren zagen, vallen in het niet met wat afgelopen weekend is gevallen! Een perfecte gelegenheid om de hilarische snowface-challenge weer eens op te rakelen!

Snowface-challenge

De snowface-challenge is eigenlijk een challenge die inmiddels al een paar jaar oud is, maar tot op heden vooral in het buitenland werd gedaan. Gelukkig is nu de tijd gekomen dat we in Nederland ook weer een keertje mee kunnen doen. Het idee is dat je je hoofd in een pak sneeuw steekt en daarna het kunstwerk filmt of fotografeert (met flits: erg belangrijk!). Zo maak je dus een afdruk van je gezicht, waarin zelf je gezichtsuitdrukking te zien is. Hoe hilarisch is dat?!

Snowface-koning

Dus waar wacht je nog op, trek je allerwarmste jas en drie paar sokken over elkaar aan, en ga snel naar buiten om je eigen snowface te maken en deel ‘m met ons in de reacties! De snowface met de meeste likes mag zich een heel jaar lang de snowface-koning (of koningin) van 2021 noemen, en wie wil dat nou niet?

Check hier het hilarische resultaat van de snowface-challenge:

Bron en beeld: Youtube

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like