Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Met deze slimme trucjes ga jij 30 Seconds winnen!

30 seconds

30 Seconds is een spel dat je in elk huishouden tegenkomt. Het maakt niet uit of het Kerstmis, een verjaardag of een random afspraak is: er gaat gespeeld worden met 30 Seconds! Je moet maar net een partner treffen waar je een goede spel-chemie mee hebt. Zo niet? Dan is het eigenlijk gedoemd te mislukken. De eerste plek is dan heel ver. Behalve met deze tips!

Valsspelen mag natuurlijk niet, maar soms is het gewoon nodig om niet voor de zoveelste keer af te gaan voor je schoonfamilie of die betweterige vriend(in) uit je vriendengroep. Soms moet je het gewoon slim spelen! En daar geven we je graag een paar goede tips voor.
 

Tip 1: Foute antwoorden goed tellen

We gaan er altijd maar vanuit dat de tegenstander eerlijk is met de antwoorden die geroepen worden, maar wie zegt dat het ook echt zo is? Precies! Hier kun jij heel makkelijk gebruik van maken door foute antwoorden goed te rekenen.
 

Tip 2: Verzin zelf een woord

Grootste ergernis: een woord moeten beschrijven waarvan je geen idee hebt wie het is of wat het betekent. Dan verzin je zelf toch gewoon een woord…? 🙂
 

Tip 3: Opnieuw gooien

Gooi jij 2? Grote kans dat je tegenstanders het tijdens een gezellige avond niet eens doorhebben. Een goede gelegenheid om stiekem nog een keer te gooien!
 

Tip 4: Verschuif je pion

Net als tip 3 komt dit ook goed uit als het een gezellige avond is. Niemand die echt bewust oplet en dus niet ziet als jij per ongeluk je pion een paar plekken naar voren schuift, toch? Moeten ze maar opletten!
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like