Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Shownieuws-presentatrice Dyantha Brooks ruziet met Douwe Bob: ‘Ga jij lekker fans bezwangeren’

Shownieuws-presentatrice Dyantha Brooks ruziet met Douwe Bob: 'Ga jij lekker fans bezwangeren'
Beeld: Shownieuws

Shownieuws-presentatrice Dyantha Brooks is donderdagavond flink geclashed met Douwe Bob. Dyantha kapte een gesprek met Douwe Bob middenin een live-uitzending abrubt af, omdat zijn houding haar niet aanstond.

5 minuten wachten

Douwe Bob viert momenteel zijn 10-jarige jubileum als zanger, en trad voor de gelegenheid op in TivoliVredenburg in Utrecht. Na afloop zou hij een gesprekje hebben met Shownieuws. Tijdens het reclameblok werd de live-verbinding nog even getest, waardoor Douwe 5 minuten voor de camera moest wachten, en liet daarbij duidelijk merken dat hij hier niet van was gediend.

Dyantha Brooks ruziet met Douwe Bob

Toen het gesprek uiteindelijk plaatsvond in de uitzending, kon Dyantha Brooks het niet laten het momentje nog even aan te halen, door Douwe Bob te vragen of hij altijd zo onaardig is wanneer hij net van het podium afkomt, waarop die antwoorde: “Ik ben vooral kritisch tegenover de media, maar tegenover mijn fans ben ik heel vriendelijk. Mijn fans gaan altijd voor.” Hij vervolgde: “Jullie willen dat ik hier vijf minuten voor de camera sta. In die tijd kan ik veel mensen blij maken, en jullie staan niet bovenaan mijn lijstje. Mijn prioriteit zijn de mensen die naar mijn muziek luisteren.”

Fans bezwangeren

Hierop had Dyantha dan ook genoeg gehoord en het gesprek werd dan ook direct beeïndigd, waarna ze het niet kon nalaten om nog even naar Douwe Bob te sneren:”Laat hem maar weer lekker fans gaan bezwangeren.”

Check het fragment met de ruzieënde Shownieuws-presentatrice Dyantha Brooks en Douwe Bob hier:

Check ook:

Bron en beeld: Shownieuws