Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Nieuwe Samurai-serie met 9,3 IMDB-score nu al ‘een van de beste series ooit’ genoemd!

Nieuwe Samurai-serie met 9,3 IMDB-score nu al 'een van de beste series ooit' genoemd!
Beeld: Shōgun

Shōgun: een wereld waar eer, strategie, en zwaardvechten de orde van de dag zijn met de nieuwste toevoeging aan Disney+. De Samuari-serie wordt vol lof ontvangen en wordt nu zelfs al ‘een van de beste series ooit’ genoemd dooor kijkers én recensenten.

Waarover gaat Shōgun

Ontdek het leven van John Blackthorne, een dappere Britse ontdekkingsreiziger, die na een schipbreuk in het 17e-eeuwse Japan belandt. Hier kruist hij het pad met Yoshii Toranaga, een dominante tycoon met immense macht, en Toda Mariko, een vrouw van aanzienlijke moed en trouw. Samen vormen zij het hart van een verhaal dat zich ontvouwt als een indrukwekkend historisch avontuur, rijk aan politieke intriges en samenzweringen.

Shōgun Schittert op Disney+: Een Tijdreis naar het Samoerai-tijdperk
Beeld: imdb

Unanieme Lof van Critici

Het is zeldzaam dat een serie universele lof ontvangt, maar deze reeks heeft het voor elkaar gekregen met een perfecte score op de populaire reviewsites Rotten Tomatoes en een verpletterende 9,3 op IMDB. Omschreven als een ‘indrukwekkend historisch avontuur’, heeft de serie alles wat het hart van een liefhebber begeert: politieke intriges, samenzweringen, en natuurlijk de nodige actie. Begin nu de meeslepende avontuur op Disney+, met al twee afleveringen klaar om bekeken te worden en elke dinsdag kun je een nieuw deel van de serie bekijken. Bereid je voor op weken vol spanning en ontdekking.

Een Must-See Serie

Shōgun staat garant voor een onvergetelijke duik in de rijke cultuur en turbulente geschiedenis van het 17e-eeuwse Japan. Of je nu gefascineerd bent door de diepe historische context, de complexe personages, of simpelweg op zoek bent naar een verhaal vol actie en avontuur, deze serie zal je hart veroveren en je verbeelding prikkelen. Dus, zet je schrap voor een epische reis en laat Shōgun je meenemen naar een wereld waar eer en avontuur hand in hand gaan. Disney+ heeft weer een parel toegevoegd aan zijn schatkist, en dit avontuur wil je niet missen.

Shōgun Schittert op Disney+: Een Tijdreis naar het Samoerai-tijdperk
Beeld: Twitter

Check ook:

You May Also Like