Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Shell Shock: De attractie die je naar een andere dimensie slingert

Shell Shock: De attractie die je naar andere dimensies slingert
Beeld: TikTok txjasonmn

Heb je ooit zo’n ritje gemaakt dat je even moet checken of je nog wel van deze wereld bent? Maak kennis met de Shell Shock, de attractie in het Mall of America in Bloomington, Minnesota, die zelfs de meest geharde thrillseekers doet wankelen. Zet je schrap, want dit is niet zomaar een wilde rit. Dit is de achtbaan waar zelfs de oliebollen van in opstand komen.

Wat maakt de Shell Shock uniek?

Stel je voor: je zit in een cabine die in elke denkbare richting wordt geworpen. Omhoog, omlaag, links, rechts—geen hoek blijft onberoerd. Na een paar minuten in de Shell Shock vergeet je zelfs je eigen naam. Dit is dé attractie voor wie denkt alles al gezien te hebben op kermisgebied. Overweeg je om deze attractie uit te proberen? Een tip: eet van tevoren niets. Zelfs de stevigste maag kan deze turbulente ervaring niet aan. De enge rit staat bekend om zijn vermogen alles wat je gegeten hebt weer naar boven te halen.

Shell Shock: De attractie die je naar andere dimensies slingert
Beeld: TikTok txjasonmn

Een toevoeging aan de kermis?

Als deze enge rit ooit zijn weg naar de kermis vindt, belooft het een grote publiekstrekker te worden. Maar of het publiek er klaar voor is, dat is een andere vraag. Deze extreme attractie is zeker niet voor de zwakkeren onder ons. Na een ritje in de Shell Shock is het gebruikelijk dat je even moet zitten. Even bij komen, even aarden. En misschien moet je even checken of alles nog op zijn plaats zit—zowel fysiek als mentaal.

Durf jij het aan?

Het is meer dan alleen een ritje; het is een uitdaging, een test van je zenuwen en je maag. Voor de echte adrenalinejunkies onder ons is dit de ultieme kans om te bewijzen wat ze waard zijn. Dus, als je denkt dat je alles hebt meegemaakt, denk dan nog eens na. Ben je klaar om je grenzen te verleggen?

De volgende keer dat je in de buurt bent van Mall of America, overweeg dan of je de uitdaging aan wilt gaan.

@txjasonmn

The Queen Spinner of shell shock! Also knows as my best friend @Tara 🌪️🌪️🌪️🌪️🌪️🐢🐢🐢 #nickelodeonuniverse #mallofamerica

♬ som original –

Grappige achtbaan reacties:

Check ook:


You May Also Like