Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Schot gaat stappen in Glasgow en wordt wakker in Amsterdam

drunk

Een dronke kerel uit Schotland werd vrijdagochtend wakker in Amsterdam zonder een flauw benul te hebben hoe hij daar in godsnaam terecht was gekomen. Amateur worstelaar David McCallum ging op donderdagavond met zijn vrienden naar een kroeg in Glasgow om een aantal worstelaars te ontmoeten die daar op dat moment zouden rondhangen vanwege het Insane Championship Wrestling. David was van plan om de worstelaars te gaan interviewen om dit te kunnen delen via zijn Facebookpagina. Helaas voor hem liep dit iets anders af dan hij had gepland.

Nadat hij en zijn vrienden een aantal biertjes hadden gedronken, liep het allemaal een beetje uit de hand. De bezopen David werd de kroeg uitgezet nadat hij vervelend ging doen en vanaf dat moment was de jonge Schot het kwijt. Zijn vrienden vertelden hem naderhand dat hij nog heeft geprobeerd om met zijn dronken kop, bij een kroeg om de hoek naar binnen te komen. Maar nadat hij daar ook werd geweigerd besloot hij om naar huis te gaan om zijn identiteitsbewijs op te halen. Het was daar waar hij waarschijnlijk besloot om naar zijn favoriete stad Amsterdam te vertrekken. De Schotse jongeman boekte met zijn dronken harses, een last minute ticket naar Amsterdam en pakte meteen de eerste vlucht. Het boeken van zijn hotel ging niet helemaal zonder slag of stoot, want toen hij terug keek in de inbox van zijn e-mail, bleek het dat hij twee verschillende hotels had geboekt voor dezelfde nacht.  

De volgende ochtend werd hij schots en scheef wakker met een enorme kater. Hij had geen idee waar hij nou weer was beland. Hij ging de straat op en kwam er al snel achter dat hij niet in Glasgow was. Nadat hij een aantal mensen had aangesproken met de vraag waar hij dan in godsnaam wel was beland, kreeg hij het antwoord “Amsterdam mijn jongen”. Hij probeerde een vlucht terug te boeken, alleen ging dat wat minder makkelijk dan op de heenweg. Hij moest tot zondag wachten op de eerstvolgende vlucht en bezocht in de tussentijd nog wat kroegjes en het seksmuseum, hoe kan het ook anders. Toen hij eenmaal weer terug was in Glasgow en hem werd gevraagd naar wat hem in vredesnaam bezielde antwoordde hij: “Ik heb altijd al van Amsterdam gehouden en afgelopen week ben ik mijn baan verloren. Ik denk dat ik in combinatie met de vele drank gewoon het besluit heb genomen om mijn biezen pakken”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like