Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Schietpartij op Peter Gillis-vakantiepark: ‘Peter mogelijk de opdrachtgever’

peter gillis

Peter Gillis bevindt zich opnieuw in het middelpunt van een verontrustende situatie, waarbij de aantijgingen betrekking hebben op een gewelddadig incident dat heeft plaatsgevonden op een van zijn uitgestrekte landgoederen in Arnhem. De lokale nieuwszender, Omroep Brabant, heeft melding gemaakt van een schietpartij op dit multimiljonairslandgoed, die gepaard ging met beschuldigingen van huisvredebreuk en intimidatie.

Officiële aangifte

De grond voor deze zorgwekkende onthullingen lijkt te liggen in een officiële aangifte die is ingediend door een bewoner van het landgoed, waarvan Omroep Gelderland een kopie in handen heeft. De aangever beweert dat deze onregelmatigheden zich al enkele jaren geleden hebben voorgedaan, maar dat hij tot nu toe terughoudend was om aangifte te doen omdat hij vreesde niet serieus te worden genomen. Volgens de aangifte betrad destijds de toenmalige parkbeheerder zonder toestemming zijn woning, wat duidt op huisvredebreuk. De bewoner beweert dat Peter Gillis, vergezeld door ‘zes tot tien andere mannen’, heeft geprobeerd de parkbeheerder te verdrijven. In een angstaanjagende wending verklaart de aangever: “In 2019 is dit gebeurd. Ze hebben hem (de parkbeheerder) bedreigd. Het groepje waar Gillis mee was, heeft twee schoten gelost met een pistool.” Volgens de bewoner bevond hij zich op dat moment op ongeveer 100 meter afstand en voelde hij zich ernstig bedreigd en onveilig.

vakantiepark Peter Gillis Schietpartij Peter Gillis

Getuigen

Er zijn ook getuigen die beweren dat ze de schietpartij hebben waargenomen, wat de geloofwaardigheid van de aangifte versterkt. Bovendien beweert de aangever dat drie dagen na het incident een onbekende persoon aan zijn deur verscheen en hem dringend verzocht te vertrekken, anders zouden dezelfde mannen opnieuw contact met hem opnemen. Deze bedreiging zorgde voor nog meer angst bij de bewoner, zoals te lezen is in de aangifte. In een andere alarmerende ontwikkeling hoorde de parkbewoner enkele dagen later een explosie achter zijn chalet. Hij beschrijft het als volgt: “Ik voelde toen de drukgolf van de ontploffing zelfs aan mijn hoofd en haren. Ik weet zeker dat dit een op mij gerichte aanslag was en was heel erg bang.” Deze gebeurtenis verhoogde de spanning en angst op het landgoed aanzienlijk.

Geen commentaar

Daarnaast beweert de aangever dat er in dezelfde week herhaaldelijk ‘Poolse’ mannen voor zijn chalet verschenen, die hem probeerden te intimideren door met pitbulls langs te lopen, knuppels bij zich te dragen en zelfs tegen de bomen in zijn tuin te urineren. Hij beweert dat andere bewoners soortgelijke intimidatie hebben ervaren. De bewoner is ervan overtuigd dat Peter Gillis de opdrachtgever achter deze bedreigende acties is. Omroep Brabant heeft getracht zowel de Oostappen Groep als Peter Gillis te bereiken voor commentaar, maar beide hebben tot nu toe geweigerd te reageren op de aangifte, wat de zaak verder in mysterie hult en de zorgen omtrent deze verontrustende gebeurtenissen versterkt.

Check ook: Peter Gillis financiert personeelsuitje met geld uit de fooitenpot

Bron: showblad.nl

Beeld: Twitter & Instagram

You May Also Like