Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Bizar ongeval op Sardinië: Peperdure supercars knallen op camper

supercars sardinië

Ooit het verhaal gehoord van die ene keer toen een supercar een camper een ‘knuffel’ gaf? Nee? Ga er maar goed voor zitten! Het pittoreske dorpje San Giovanni Suergiu, gelegen in het zonnige zuiden van Sardinië, staat normaal bekend om zijn rustige sfeer. Maar op een onfortuinlijke dag zorgde de Sardinia Supercar Experience voor opschudding in dit serene landschap.

Supercar Wat?

Ja, je leest het goed. De Sardinia Supercar Experience, het evenement waarin exclusieve bolides zoals Ferrari’s en Lamborghini’s hun pk’s laten zien op de kronkelige wegen van Sardinië.

Het Fatale Moment

Hoewel de wegmarkeringen duidelijk aangeven dat inhalen een no-go is, konden twee bestuurders de verleiding niet weerstaan. En zoals mijn oma altijd zei: “Haastige spoed is zelden goed.” Twee auto’s, één streep en een aanstormende tegenligger. De ingrediënten voor een nachtmerrie waren aanwezig.

De Onfortuinlijke Kus

Terwijl de twee supercars worstelden om weer in hun eigen helft te komen, gaf een van hen, een prachtige Ferrari, een onvrijwillige ‘kus’ aan een nietsvermoedende camper. En jongens, dit was geen liefdevolle kus. De Ferrari vatte vlam en het tragische nieuws is dat de inzittenden, een liefdevol Zwitserse  stel, het avontuur niet hebben overleefd. Zo’n dagtripje naar Sardinië hadden ze vast niet in gedachten…

En De Ander?

Die andere supercar, een Lamborghini, kwam er niet ongeschonden vanaf. Total loss, zoals ze zeggen. Maar in een zilveren randje van dit tragische verhaal, kwamen de mensen in de auto zonder kleerscheuren vanaf. In een wereld vol supercars, kan het soms lijken alsof het leven in de snelle baan de enige weg is. Maar soms is het beter om even gas terug te nemen en te genieten van de rit, vooral als er een camper in de buurt is.

Je kunt beter te laat komen in deze wereld dan te vroeg in de volgende:

Check ook:

Ongelooflijke kluns op motor kiest meest ongelukkige plek uit om te keren – SGXL.NL

Bron & beeld: Dailybuzz

You May Also Like