Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Sarah van Soelen is weer bij ‘schoonheids’-kliniek geweest en is onherkenbaar

sarah van soelen

Wanneer sommige mensen niet tevreden zijn met hun uiterlijk, dan bezoeken ze na wat nadenken toch maar eens de botoxkliniek of plastische chirurg. Zo ook Sarah van Soelen. We weten al dat ze niet vies is van een spuitje hier en daar, maar het lijkt nu een beetje de spuigaten uit te lopen.

Botox

De 25-jarige Sarah van Soelen, de ex-vriendin van André Hazes, heeft al meerdere keren wat aan haar gezicht laten doen. Vooral haar lippen hebben al heel wat injectienaalden mogen ontvangen. Sinds het uit is met André, zien we wat meer van Sarahs leven door haar Instagram Stories. Afgelopen vrijdag konden we daarom zien dat ze langs was geweest bij Dr. Samana in Rotterdam. Een rondje googlen wijst uit dat dit een kliniek is voor botox en fillers.

Rimpels wegspuiten

Volgens Sarah heeft ze rimpels, laat ze weten in haar Instagram Story. Die laat ze bij Dr. Saman wegspuiten: “Ik ga weer mijn rimpels wegspuiten, hoe lekker. Ik doe dat niet onder stoelen of banken steken, dat doe ik. Ik doe het ook voor mijn migraine, want daar heb ik ook last van. Dus we gaan het even weer mooi maken!“  We hopen dat ze het niet doet, omdat ze echt vindt dat ze rimpels heeft! Op 25-jarige leeftijd is daar natuurlijk nog helemaal geen sprake van. Bekijk de foto’s van de behandeling hieronder:

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like