Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Sarah van Soelen heeft André Hazes ingeruild voor een andere BN’er’

sarah van soelen

‘Lang’ waren de twee afscheidelijk: André Hazes en Sarah van Soelen. Plotseling kwam daar een paar weken geleden een einde aan toen de twee uit elkaar gingen. Er was al snel sprake dat André een andere vriendin zou hebben, maar gelukkig zit Sarah ook niet stil. Haar liefdesverdriet zou over zijn én ze zou inmiddels weer gelukkig zijn in de liefde met niemand minder dan Wesley Sneijder.

Break-up

Sarah van Soelen is natuurlijk een knappe dame en grote kans dat André Hazes regelmatig spijt heeft dat ze uit elkaar zijn. André kan zich maar beter voor zijn kop slaan, want Sarah heeft hem inmiddels ingeruild voor voetballer Wesley Sneijder. In ieder geval, dat zijn de geruchten. Die zijn ontstaan nadat Wesley Sarah is gaan volgen op Instagram. Dat hoeft natuurlijk niet iets te betekenen, maar in het geval van Wesley misschien wel…

Sarah van Soelen en Wesley Sneijder een setje?

Wesley Sneijder volgt namelijk nauwelijks iemand op Instagram. Ook heeft Sarah op haar Instagramprofiel een hartje geplaatst. Je zou zeggen dat dat wel iets te betekenen moet hebben, maar een echte officieel bericht hebben we nog niet gehoord. We houden het nauwlettend in de gaten en mochten ze het bekendmaken, dan laten we het uiteraard aan jullie weten. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply