Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Russische hype ‘Stop een hufter’ maakt korte metten met wegmisbruikers

stop-a-dbag

Iedereen heeft een hekel aan asociaal rijgedrag en al helemaal als een auto op de stoep parkeert of erger nog: over de stoep heen rijdt. Ondanks dat we allemaal netjes met elkaar hebben afgesproken dat we ons aan de regeltjes houden, zijn er toch nog een hele hoop mensen een enorm bord voor hun kop hebben. Een aantal jonge, Russische tieners waren wel klaar met het hufterige gedrag van hun stadsgenoten. Ze besloten de overtreders te confronteren met hun asociale acties door een grote sticker op hun voorruit te plakken met daarop de tekst “Ik heb schijt aan iedereen. Ik rij over de stoep heen.”

De leden van de organisatie ‘Stop een hufter’, zijn rechtvaardig en kunnen wel tegen een stootje. De confrontaties gaan dan ook hard tegen hard. Zo worden er regelmatig activisten aangereden of gaan de overtreders met ze op de vuist. Maar aan de kant gaan, ho maar. De leden van de organisatie staan sterk in hun schoenen en hebben zich goed voorbereid, hierdoor zijn ze in korte tijd enorm populair geworden. De Russen zijn natuurlijk een trots volk en de aanvaringen gaan dan meestal ook gepaard met een hoop temperament.

Na het kloppen op je zijraampje vragen ze je vriendelijk of je door hebt dat je een ongelofelijke hufter bent, hierna plakken ze een speciale sticker op je voorraam. De sticker verkruimeld bij het verwijderen, zodat de overtreder tijdelijk wordt gestraft voor zijn acties. Als dat nog niet genoeg is en je een potje wilt knokken met één van de rechtvaardigheidsstrijders, krijg je gewoon een fatale schouderworp die eindigt als een ippon. Meneer Poetin zal hier trots op zijn. En ook al hebben ze het doel van het stoppen van asociale stoeprijders nog niet bereikt, zal de Russische jeugdbeweging door gaan met het zuur maken van de openbare wegmisbruikers.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply