Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Romana op de scooter’ van Zanger Rinus plotseling overleden

'Romana op de scooter' van Zanger Rinus plotseling overleden
Beeld: Youtube

Treurig nieuws, want een absolute internetlegende is van ons heen gegaan. Vrijdag verscheen het nieuws dat Debora Siepman, de vriendin van Zanger Rinus, is op 51-jarige leeftijd is overleden, waarschijnlijk aan een hartstilstand. Debora werd beroemd als Romana uit het nummer ‘Met Romana op de scooter’, dat in 2011 een grote internethit werd.

Penvrienden

Debora en Rinus leerden elkaar lang geleden kennen als penvrienden en ze besloot uiteindelijk naar Drachten te verhuizen om bij Rinus te zijn. Het stel had trouwplannen, maar het plotselinge overlijden van Debora komt als een enorme shock voor Rinus. Hij laat weten dat hij tijd nodig heeft om dit te verwerken en vraagt om rust.

'Romana op de scooter' van Zanger Rinus plotseling overleden
Beeld: Youtube

Verloofd

Debora had een moeilijke periode achter de rug nadat ze brandwonden opliep door een ongeluk met een aansteker. Ondanks deze zware tijd bleef ze positief en herstelde ze volledig. Ze had zelfs aangekondigd dat ze verloofd waren en dat Corry Konings op hun bruiloft zou zingen.

Rinus is kapot van verdriet en wil in besloten kring afscheid nemen van Debora. Op Facebook schrijft hij: “Beste fans en volgers, Vandaag is mijn vriendin Debora plotseling overleden. Jullie begrijpen vast dat dit enorm hard aankomt en ik zal de komende periode nodig hebben om alles te verwerken en hoop dat iedereen mij de rust gunt die ik daarbij hard nodig zal hebben.

Debora en ik waren zelfs verloofd en hadden nog heel veel leuke plannen voor de toekomst. Helaas is dit niet meer mogelijk. Ik ben omringd door familie en heel veel lieve mensen en wil jullie bedanken voor alle lieve berichten die ik nu al heb gekregen.”

We wensen alle naasten van Debora veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

You May Also Like