Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Deze geniale robot bierkoeler op wielen van Heineken volgt je overal waar je gaat

heineken robot bierkoeler

De meningen over Heineken bier zijn nogal verdeeld. De een zweert erbij, terwijl anderen het bier vergelijken met het gele vocht dat ze ’s ochtends op het toilet afwateren. Dat het oer-Nederlandse merk er echter vaak in slaagt om ons op originele wijze te verrassen, moet iedereen het in ieder geval wel over eens zijn. Ook nu komt het biermerk weer met iets geniaals, de robot bierkoeler.

heineken robot koelkast

Robot bierkoeler van Heineken

In het verleden zagen we in een commercial al eens de ‘Walking fridge’, een koelkast die je zelf bier kwam brengen, voorbij komen (kijk ‘m hier nog eens terug), maar dit was niet meer dan een reclamestunt. De robot bierkoeler van Heineken maakt deze stunt echter realitiet. De robot draagt de naam B.O.T., wat staat voor Beer Outdoor Transporter en is een, uiteraard Heineken-groen, koelkastje op zes wielen die je automatisch over naartoe volgt. Zo heb je in de zomer bij het zwembad, in het park of in je eigen tuin altijd een koud biertje bij de hand. 

heineken robot bierkoeler

AI

Daar blijft het niet bij. De B.O.T. is slim genoeg dat wanneer je een duik in het zwembad neemt, deze niet zomaar achter je aan het water in rolt, maar netjes aan de kant blijft wachten tot je weer uitgezwommen bent. Bovendien kan hij dankzij A.I. met je praten. Zo heb je ook gezelschap wanneer je geen drinkmaatjes in de buurt hebt.

Winnen

Hoewel wij de Heineken robot bierkoeler direct op de markt zouden brengen, is deze voorlopig alleen te winnen. Hoe je dit doet, vind je op de website www.heinekenBOT.com.

Check de geniale robot bierkoeler op wielen van Heineken die je overal naartoe volgt hier:

heineken robot bierkoeler

Bron en beeld: Man-man.nl, HeinekenBOT.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like