Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Rinus voorspelt duistere toekomst: ”We hebben nog maar een week”

De dag oogt somber, volgens bijbelanalist Rinus. Zijn voorspelling aan Omroep PowNed doet huiveren: de wereld nadert zijn einde binnen een week, met een schrikwekkend vooruitzicht voor een kwart van de bevolking. De dreiging hangt als een zwaard van Damocles boven ons hoofd.

Er is maar 1 god

Rinus verkondigt zijn overtuiging dat er slechts één entiteit is die het aardse leven bestuurt: “Dat is die ene grote,” wijst hij omhoog, “op zijn manier.” De zelfverklaarde profeet uit zijn frustratie over de verscheidenheid van religies en waarheden. Voor hem is er maar één God en dus één waarheid. Hij verwerpt de 4.200 religies als leugens, in tegenstelling tot God, die volgens hem nooit liegt, terwijl een dominee dat wel kan doen. Rinus’ standpunt weerspiegelt zijn diepgewortelde geloof in een eenvoudige en onbetwistbare waarheid in een wereld vol religieuze diversiteit.

”Twee miljard mensen gaan weg”

”Eerst hebben we de opname van twee miljard lieve, gelovige mensen. Nederige mensen. Dat wordt dan opgebouwd uit de acht miljard mensen van de huidige wereldbevolking.”

”Openbaring zes, zeven en acht zeggen heel duidelijk dat een vierde deel van de mensheid, gedood zal worden. Door WW3, Covid (de pest), de honger en door menselijke wilde beesten. Deze vier factoren zullen de doodsoorzaak zijn twee miljard mensen.”

Check ook: Peter Gillis kondigt nieuw seizoen Massa is Kassa, maar nu alweer zónder Wendy!

You May Also Like