Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

René le Blanc doet het goed bij de vrouwen: ‘Maar ze kunnen mij niet krijgen’

rené le blanc

Na zijn deelname aan hetSBS- programma ‘Ik Geloof In Mij’ werd zanger René le Blanc in één klap beroemd in Nederland en omstreken. Dit levert hem oook flink wat aandacht op van de vrouwtjes, zo biecht Le Blanc op in een interview met Party.

rené le blanc

Eigendunk

De ster van René le Blanc, die in het dagelijkse leven gewoon René de Wit heet, is flink gerezen. In Ik geloof in mij worden relatief onbekende volkszangers gevolgd die nooit zijn doorgebroken, met de verwachting dat dit ook niet meer gaat gebeuren. Zijn deelname veranderde echter alles voor Le Blanc, en vorig jaar scoorde hij zelfs een hit met If I Tell You. Renés succes blijkt ook zijn eigendunk een flinke boost te hebben gegeven.

Vrouwen die mij leuk vinden

In Party zegt René: “Dat het zo’n gekkenhuis zou worden, had ik absoluut niet verwacht. Ik had gehoopt dat mijn zangcarrière een boost zou krijgen, maar wat er nu is gebeurd… Het is meer dan ik had kunnen wensen.” Hij kan zelfs op flink wat aandacht van de dames rekenen. “Zo zijn er vrouwen die mij leuk vinden, maar mij niet kunnen krijgen omdat ik al gelukkig ben met Jolanda!”

Boekingsprijzen 

Ook Renés boekingsprijzen zijn flink meegegroeid. Kwam hij voorheen nog voor 995 een half uurtje in je huiskamer of dorpshuis optreden, tegenwoordig moet je daar 4.000 keiharde euro’s voor aftikken.

rene le blanc

Check René Le Blanc’s megahit If I Tell You hier:

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like